nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek és az igazság

Csillagjegyek, akik kertelés nélkül a szemedbe mondják az igazságot

Melyek a legőszintébb csillagjegyek, amelyek pontosan azt mondják, amit a gondolnak? A horoszkópok szerint ők azok.

Kos

A Kos nem kertel, és nem szépíti a dolgokat. Ami a szívén, az a száján. Később persze inkább szívesebben visszaszívná, amit kimondott, vagy abban reménykedhet, hogy a szó úgyis elszáll. A Kos forrófejű csillagjegy, nem megbántani akar, egyszerűen csak nem gondolja végig, mit ejt ki a száján. Amilyen gyorsan gondolkodik, épp olyan gyorsan cselekszik. A hazudozásra, a dolgok szépítésére nincs ideje. Nem is teszi.

Csillagjegyek és az őszinteség

Fotó: Getty Images/sarayut Thaneerat

Szűz

Horoszkópja szerint leginkább erről a tulajdonságáról ismert ez a csillagjegy. Mindenbe képes belekötni, mindent leszólhat, amit nem ő csinált. El kell ismerni, a Szűz valóban nagyon igényes, a mércét pedig szinte elérhetetlen magasságokba helyezi. Nemcsak mások, önmaga elé is kemény elvárásokat tűz. Könnyen észreveszi a legapróbb hibákat is, ezért építő jellegű kritikáját mindenképpen érdemes elfogadni. Nem kertel, és nem azért piszkálódik, hogy bántson, inkább csak a legjobbat akarja kihozni belőled és önmagából is.

Bika

A Bika a türelem mintaképe. Addig mindenképpen, amíg jól föl nem dühítik. Na, ekkor történik meg az, amire a közvetlen környezete sem számít. Minden addigi sérelmét, bánatát, amit igencsak hosszú ideje gyűjtögetett magában, a másikra zúdítja. Párja meg értetlenül hallgatja és nézi a nem mindennapi előadást. Jogosan teheti föl a kérdést, ha ezek a dolgok ennyire bántották, mégis miért nem mondta ki, miért vár vele, miért gyűjtögette eddig? Nos, azért, mert a Bika a türelem mintaképe. És gyűjtögető típus is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top