nlc.hu
Horoszkóp

Bonyolult szerető a csillagjegyek között

Ő a legbonyolultabb szerető a csillagjegyek között

Nem könnyű vele kijönni, pedig nagyon mélyen érző típus.

Ez a csillagjegy nem tud titkot tartani. A Vízöntőről könnyedén kiderül, amikor szerelmes, hiszen azonnal világgá kürtöli még azokat a dolgokat is, amire valójában a párja még föl sem készült egészen. Vonzó külsejének, kisugárzásának nem könnyű ellenállni, amivel persze a Vízöntő nagyon is tisztában van, ahogyan azzal is, hogy a legokosabb csillagjegyek közé tartozik. Rendkívül kíváncsi természetű, párjáról mindent tudni akar, az apró részletekből gyorsan összerakja a teljes információt, aztán pedig nem fél kikotyogni azokat.

Legbonyolultabb szerető a Vízöntő

Fotó: Getty Images/Jonathan Knowles

A Vízöntő makacs és lázadó

A konvenciókat, az előírásokat gyűlöli ez a csillagjegy. Nem lehet őt beállítani a sorba. Az is biztos, hogy a párválasztáskor is igencsak válogatós. Párjának igencsak magasra kell kötnie a nadrágszárat, ha meg akar felelni az elvárásoknak. Az, hogy merész, bátor, vagány legyen, csak néhány a sorban, természetesen a külső és az intellektus legalább olyan fontos összetevő, mint az önállóság és a szabadságvágy. A Vízöntő nagyon saját ötletekkel állhat elő, ami más csillagjegyektől távol áll és szokatlannak tűnhet. Elveiből ő sosem enged, és a megszokott dolgokat is makacsul elkerüli.

A Vízöntő áldozatokat is hoz a szerelemért

Amennyire fontos számára a függetlensége, amennyire nem tudja az érzéseit kimutatni, pontosan annyira képes küzdeni a szerelméért. Mert, ami értékes és fontos számára, ahhoz még a Vízöntő is ragaszkodik. Viselkedése különc és furcsa, de az is igaz, hogy ő sosem unalmas. Nem könnyű kiismerni, mert a szívéhez igazából még szerelmét sem engedi közel. Mélyen érez, mélyen szeret, de a gyengeség jelének tartja az érzelmeket. Azt gondolja, sebezhetővé válna az érzésekkel. Nem akar semmilyen elvárásnak megfelelni, mert a Vízöntő mindenkor a saját szabályai szerint él.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top