nlc.hu
Horoszkóp

Heti holdnaptár

Heti holdhoroszkóp 2022. július 20-26. – Ne hagyd magad kibillenteni!

Melegrekordok dőlnek meg ezen a héten is. A Hold nem törődik az aktuális „idegborzoló” ügyekkel, hanem járja útját kiszámíthatóan, óramű pontossággal. Mi lenne, ha követnéd őt, és nem hagynád magad kibillenteni a nehezen megszerzett, törékeny harmóniából?

A régiek figyelték és komolyan vették a Hold aktuális járását. Neked sem árt tudni, hogy melyik napon mit tanácsos tenned. Ebben segít a holdhoroszkóp. Vajon hogyan befolyásolja a Hold az életedet?
 
SZERDA – július 20.: Melegrekordok dőlnek meg ezen a héten is. A Hold nem törődik az aktuális „idegborzoló” ügyekkel, hanem járja útját kiszámíthatóan, óramű pontossággal. Mi lenne, ha követnéd őt, és nem hagynád magad kibillenteni a nehezen megszerzett, törékeny harmóniából?

Zen kőhalom a tengerparton

Egyensúlyban (fotó: Unsplash)

CSÜTÖRTÖK – július 21.: A Bika fogyó Hold kedvez az arc-, és bőrtisztításnak. Ilyenkor könnyebb mindenféle szennyeződéstől megszabadítanod a pórusaidat. Egy hosszabb szellőztetéssel és ágynemű szellőztetéssel a rossz szagoktól szabadulhatsz meg. Még ma is fogászati tilalom van. Most az alsó fogsorra vonatkozóan.

PÉNTEK – július 22.: Péntek vénuszi nap. A Bika Hold a Vénusz uralma alatt áll, ami a szépítkezésnek kedvez. Még fogy a Hold. Szóval jól teszed, ha most szőrtelenítesz, peeling-ezel, mert hatékonyan és hosszabb távra megszabadulhatsz mindattól, ami nem kívánatos. És készíthetsz költségvetés tervezetet a nyár hátralevő időszakára.

SZOMBAT – július 23.: Kora reggel a Hold átlép az Ikrekbe. Ettől könnyebbnek érezheted magad. Tanácsos ma sokat szellőztetned, és megtanulhatsz pár légzőgyakorlatot. Kilégzéssel kifújhatod mindazt, ami bánt, és nyomja a lelkedet. Utána lehet, hogy könnyebb lesz kimondani ezeket a dolgokat.

VASÁRNAP – július 24.: Egész nap az Ikrekben jár a Hold. Mivel csütörtökig még fogy a Hold, itt az ideje kiengedni, kifújni, kimondani régóta nyomasztó dolgokat. De ne feledd, hogy az Ikrek a könnyedség jegye! Tehát nem kell semmit erőltetned. Amire készen állsz, az könnyedén megy…

HÉTFŐ – július 25.: Csak este vált jegyet a Hold. Előtte még a könnyed Ikrekben jár, utána az érzékeny Rákba lép. Utóbbi sértődékeny, sírós hangulatot hozhat magával. Főleg a családi ügyek okozhatnak kellemetlen pillanatokat. Előtte tanácsos minden alkalmat megragadnod beszélgetésre, eszmecserére, tanulásra.

KEDD – július 26.: Ma egész nap a Rákban jár a Hold. A családod, a szüleid és különösen az édesanyád fontossá válik. Merd kimondani, kimutatni, hogy szereted őket! A vizes Rák Hold könnyeket is szimbolizál. Ne szégyelld a könnyeidet! És ne felejts el locsolni, mosni, hajat mosni, felmosni, stb.!

Erre figyelmeztet a heti holdnaptár

Heti holdnaptár 2022. 07.20-26.

Heti holdnaptár 2022. 07.20-26.

Játékos Hold (fotó: Pixabay)

Játékos Hold (fotó: Pixabay)

 

Ez is érdekelhet Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top