nlc.hu
Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy kiakad a héten

Ez a 3 csillagjegy kiakad a héten

Ezeket a jegyeket viseli meg a legerőteljesebben ez a hét.

Kos

Ezen a héten érdemes lenne minél mélyebbre ásni magadban, hiszen a mostani érzésed mélyben rejlő okaira is rábukkanhatsz. Könnyű lehet minden problémát félresöpörni, de szembenézni vele már fájdalmasabb feladat. Viszont amikor megérted a negatív érzések okát és gyökerét, változtatni is tudsz rajta. Amikor változtatsz, körülötted is minden változik…

Pocsék hét ezeknek a csillagjegyeknek

Fotó: Getty Images/Perseomed

Oroszlán

Vajon mitől félsz a legjobban? Nos, ez a hét tökéletes, hogy felismerd, honnak jönnek ezek a félelmek. Talán valamilyen múltbéli fájdalmas esemény emlékéből fakad? Mindenképpen próbáld megtalálni a félelem forrását, majd írd át magadban a történetet. Hatalmas erőt nyersz a felismerésből. A félelem ugyanis nagyrészt a fejedben létezik csak, és épp a biztonság érzetében akadályozod vele magad.

Nyilas

A szokásokat te alakítod magadnak. Nem mellesleg számtalan lehetőséget találhatsz, hogy boldogabb, egészségesebb, gazdagabb lehess. Ha nem érzed jól magad, mindenképpen arról kéne döntened, hogy nem vesztegeted tovább fölösleges dolgokkal az idődet. Előbb csak apróbb változásokat tegyél, nem kell azonnal a legmagasabb csúcsot megmásznod. Ezen a héten kellemetlenségeket tapasztalhatsz, zavartnak érzed magad, ami mind arra tanít, hogy szembenézz magaddal.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top