nlc.hu
Horoszkóp

Szeptember és a csillagjegyek

Ezek a csillagjegyek szeptemberben mélypontra kerülnek

Ennek a 3 csillagjegynek csöppet sem lesz könnyű a szeptember.

Nem ok nélkül történnek velük az események.

Bika

Szeptember második felében a magánéletedre helyeződik a hangsúly. Az élet a párkapcsolatodat, illetve valójában mindenféle kapcsolatodat teszteli. Érdemes addig is elgondolkodnod, vajon mennyire vagy képes együttműködni, egyesülni testben, lélekben, gondolatokban a pároddal, a barátokkal, a környezeteddel? Érthető, ha most még nemmel válaszolsz. Ne feledd: csak rajtad múlik, mennyire engedsz az égi energiáknak.

Csillagjegyek, akiknek nem hoz jót a szeptember

Fotó: Getty Images/Andriy Onufriyenko

Szűz

Rólad köztudott, mennyire szorgalmas típus vagy. Ahelyett, hogy a munkába fektetnéd minden energiádat, most sokkal jobban teszed, ha magadra figyelsz elsősorban. Ne lepődj meg, ha lehangoltabb leszel, mint általában, és nem is igazán érted, mi zajlik a lelkedben. Ez egy ilyen hónap, a befelé figyelés ideje.

Bak

Ne lepődj meg, de szeptemberben többször is furcsa, szokatlan álmaid lehetnek. Ha élénken emlékszel rájuk, érdemes próbát tenned, hogy megértsd ezeket a nagyon is fontos üzeneteket. A munkád most nem a terveid szerint halad majd, ugyanakkor nem érdemes ezen bosszankodnod, mert csak magadnak ártanál vele.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top