nlc.hu
Horoszkóp

3 csillagjegy, akik sosem hazudnának a szerelmüknek

3 csillagjegy, akik sosem hazudnának a szerelmüknek

Ezek a csillagjegyek teljes őszinteséget várnak a párkapcsolatukban, hiszen ők sem kertelnek soha!

Néhány csillagjegynek az nem is olyan egyszerű, míg másoknak egyáltalán nem okoz problémát, hogy mindig azt mondják a szerelmüknek, amit gondolnak.

Kos

A Kos társasága olykor felér egy „tornádóval”, ő ugyanis hajlamos előbb beszélni, mint gondolkodni. Az is igaz, hogy ő meghökkentően őszintén és kertelés nélkül mondja, ami a fejében jár, és nincs tekintettel rá, hogy őszinteségével megbánthat téged. Ha Kossal randizgatsz, légy rá felkészülve, hogy olyat hallasz majd, amit nem biztos, hogy szívesen hallanál. Ám fogd fel a jó oldalát: nem kell amiatt aggódnod, hogy bármit is eltitkolna előled.

Csillagjegyek a párkapcsolatban

Fotó: Getty Images/Reggie Casagrande

Oroszlán

Az Oroszlánnak szüksége van, hogy érezze, ő áll a világegyetem középpontjában. Emellett ugyanakkor nagylelkű, hűséges és védelmező, akiben nagyon sok a szeretet. Hozzá hasonlóan nyílt és odaadó társra van szüksége. A párkapcsolat egyik sarkalatos pontja éppen ezért az őszinteség, s ezt már a kezdetekkor világossá teszi. Nincs ideje és energiája sumákolásra, pontosan azt akarja hallani, ami történik, nem ismeri a ha és de szavakat. Ha Oroszlánnal randizgatsz, nem árt tudnod, hogy a mellébeszélés nem az ő terepe.

Szűz

A tartózkodó és felelősségteljes Szűzről eleinte talán nem gondolnád, mennyire őszinte csillagjegy. Neki valójában meglehetősen határozott elképzelése van, miként is kellene viselkedni, ahogyan arról is, hogy a párkapcsolatnak milyen fejlődési fázisokon kell áthaladnia. Szigorú és kritikus, ugyanakkor azonnal megérzi, ha valamit titkolsz előle. Éppen ezért nem árt a nyíltság, különben úgy véli, valami nem stimmel, s mindent megkérdőjelez, amit mondasz és teszel. Annak meg nem lesz jó vége.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top