nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek és a barátság

Ezeknek a csillagjegyeknek fontosabb a barátság a szerelemnél

A horoszkóp szerint az esetek többségében nem akarnak többet a barátságnál.

Ikrek

Az Ikrek esetében bizony megeshet, hogy csúnyán összetöri a szívedet. Ő ugyanis igazi profiként hívja fel magára a figyelmet, és küld olyan jeleket, amelyek számodra egyértelműen jelzik, hogy tetszel neki, és kifejezetten érdeklődik irántad. Nem szándékosan csavarja el a fejedet, mert ha valóban akar tőled valamit, azt egyértelműen a tudtodra adja. Ő ilyen lazán és ellenállhatatlanul ismerkedik akkor is, ha csak barátságra vágyik.

(Fotó: Getty Images/Hello World)

(Fotó: Getty Images/Hello World)

Szűz

A Szűz nem ugrik fejest a szerelembe. Nagyon is vágyik a párkapcsolatra, de előbb mélyebben is meg akar ismerni téged. És mivel az alapvető elvárásai igen magasak, ha nem ugrod meg a lécet, a kapcsolat sosem léphet túl a barátságon. Lehet, te már továbblépnél és sokkal többet szeretnél tőle, ő viszont váratlanul visszakozik, és talán fogalmad sincs, mégis mi történhetett. Csupán annyi, hogy nem vagy elég jó neki.

Nyilas

A Nyilas az egyik legönállóbb, legszabadabb, legfüggetlenebb csillagjegy valamennyi közül. Ezért, ha korlátozást, elvárást érez a párkapcsolatában, szinte biztosan gyorsan kihátrál, és inkább a biztonságosnak tűnő barátság mellett dönt. Ha elmélyítenéd vele a barátságot, sőt szíved szerint tovább is lépnél a szerelem felé, mindenképpen meg kell adnod neki a teljes szabadságot. Ő akkor érzi jól magát, amikor azt tehet, amit csak akar.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top