Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp 2019. július 6–7.: Ne keverd össze a barátságot a szerelemmel!

A horoszkóp javaslata szerint ezen a hétvégén ne keverd össze a barátságot a szerelemmel. A barátok maradjanak csak barátok, a szerelem most egészen más téma...

Kos

Kos jegyűként szeretnél lassan megállapodni. A hűség, az elköteleződés, a jövő és a közös család foglalkoztat ezen a hétvégén téged a leginkább. Tudsz róla, hogy a párodnak is hasonló tervei, vágyai vannak?

Bika

Bika jegyűként vedd észre, a szerelmed több dicséretre vágyik. Ne fukarkodj az elismeréssel! Ha azt látod, hogy duzzog, keress ürügyet arra, hogy megdicsérd! Rögtön megbékél, és hozzád bújik. Ugye, tényleg ez a legjobb mindkettőtöknek…?

Ikrek

Ikrek jegyűként észre kell venned ezen a hétvégén, hogy ami megtörtént, azt már nem lehet meg nem történtté tenni. Be kellene fejezned a múlt felhánytorgatását. A párodnak elege van a vezeklésből. Ne büntesd őt tovább! És persze magadat sem.

Rák

Rák jegyűként te nem oroszlánszelídítő vagy, hanem szerelemszelídítő. Mindennap tapasztalhatod, így most is, hogy a szerelmedet kell folyton megszelídítened vagy lecsillapítanod, mivel gyakran morog és elégedetlenkedik. De miért teszi?

Oroszlán

Oroszlán jegyűként úgy tűnik, a párod rendkívül fáradt ezen a hétvégén. Rengeteg munka és felelősség nyomasztja. Ha nem tud lazítani, akkor le fog betegedni. A te dolgod most ezt okosan megelőzni, és segíteni neki.

Szűz

Szűz jegyűként azon kapod magadat a hétvégén, hogy a párod egyre gyakrabban mereng el a távolba. Ez téged aggodalommal tölthet el. Mielőtt hipotéziseket állítanál fel, kérdezd meg, hol járnak a gondolatai.

A horoszkóp javaslata: ne keverd össze a barátságot a szerelemmel (iStock)

Mérleg

Mérleg jegyűként nem szabad összekeverned a barátságot és a szerelmet. Július első hétvégéjén ugyanis könnyen összekuszálódhatnak a szálak. Sajnos ebből bármelyik oldalon féltékenységi jelenet pattanhat ki. Nincs erre most szükséged.

Skorpió

Skorpió jegyűként ne lepődj meg, ha váratlan ötlettel áll elő a szerelmed ezen a hétvégén. És éppen azért váratlan, mert nem számítasz rá. Ne akard előre kitalálni! Inkább arra készülj, hogy rugalmasan és konstruktívan reagálj rá.

Nyilas

Nyilas jegyűként úgy tűnik, a kedvesed készül valamire. Lehet, hogy megbánta a döntését, és szeretne visszakozni. Ne nehezítsd meg a dolgát! Sőt menj elébe, és kérdezd meg, mi változott benne, köztetek. 

Bak

Bak jegyűként vedd észre, ezen a hétvégén párod vágyik arra, hogy kimondd végre, mennyire számítasz rá, és vele tervezed a jövőt. Ha magadba nézel, és komolyan gondolod, akkor ne fogd vissza magad! Merd végre felvállalni az érzéseidet!

Vízöntő

Vízöntő jegyűként ez a hétvége tökéletes, hogy tudatosítsd, nem a cseléded, aki melletted van. Gyorsan vedd észre, amikor ugráltatod őt, és parancsokat osztogatsz! És gyorsan változtass ezen, mert nagy baj lehet belőle! Felmondás lóg a levegőben…

Halak

Halak jegyűként ezen a hétvégén rájöhetsz, a szerelmed büszkébb annál, semmint hogy tudtodra adja, mire vágyik. Lehetnek titkos fantáziái, amik persze nem tiltottak, csak még nem próbáltátok ki. Talán itt lenne az ideje…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top