Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp 2019. október 26–27. – Mást akar most a szerelmed

Ezen a hétvégén könnyen lehet, a párod, a szerelmed egészen más programra vágyik, mint te. Az eltérő igények könnyen vitákat szülhetnek, pedig békésen is lehet rendezni mindezt. Például picit alkalmazkodtok egymáshoz, vagy közös megegyezéssel teljesen külön programokat választotok. Mi lehet a legjobb megoldás? A horoszkóp most is segít.

Vajon mit jeleznek a bolygók a szerelemben október utolsó hétvégéjére? Valójában kicsit faramuci dolgot. Most ugyanis könnyen előfordulhat, hogy mindketten egészen másra vágytok. Más programot választana a kedvesed, és neked is megvan a saját elképzelésed. Könnyen összezördülés, sértődés alakulhat ebből, ha nem beszélitek meg pontosan a részleteket. Miért is ne tehetnél az egyik nap a párod kedvére, ő pedig másnap a te programodhoz csatlakozna. Így biztosan megoldásra, harmóniára és békére találtok. Ugye, sokkal jobban hangzik, mint fölöslegesen veszekedni?

A párodnak írt üzenetet is elolvashatod, hiszen így azt is megtudhatod, a horoszkópja szerint ő mire vágyik most a leginkább, és hogyan hatnak rá a bolygók. Sok vitát elkerülhetsz ezzel a fontos információval. Mit tehetsz a szerelemért, a párkapcsolatért? Megtudhatod a hétvégi szerelmi horoszkópból.

Kos

Kos jegyűként most a kedvesedre fókuszálj. A hétvége pont arra való, hogy kettesben legyetek. Persze vannak más kötelezettségek is, mint a család, gyerek, háztartás, bevásárlás, takarítás, és lehetne még sorolni. De ettől még kiszakíthattok pár órát, estét, amikor csak egymással foglalkoztok. Rátok férne már…

Bika

Bika jegyűként vedd észre, a párod kényeztetésre vágyik most. Ha közeleg a születésnapja, névnapja, valamilyen évforduló, akkor ez egyszerű. De ha nincs ilyen egyértelmű ürügy, akkor keress valamit, és ünnepeljetek! Hihetetlen jót fog tenni a kapcsolatotoknak például egy közös gyertyafényes pezsgőzés.

Ikrek

Ikrek jegyűként nem leszel képes a fenekeden ülni október utolsó hétvégéjén. Gyönyörű az ősz, menj el a pároddal sétálni, kirándulni, vagy üljetek ki egy hangulatos étterem teraszára, és élvezzétek az indián nyarat! Este társasjátékot kéne elővennetek. Minél többet nevettek, annál jobban alakul az egész hétvége…

Rák

Rák jegyűként úgy tűnik, ezen a hétvégén is közbeszól a családod. Hiába tervezel bármit a szerelmeddel, a szüleid, az édesanyád, a gyerekek gondoskodnak róla, hogy őket is bevond, ami igencsak dühíthet téged. Hidd el, semmi értelme a pufogásnak. Egy csepp kreativitással kicselezheted őket, és utána édes kettesben maradhattok.

Oroszlán

Oroszlán jegyűként mindkettőtökre ráférne, hogy kiszellőztessétek a fejeteket és a tüdőtöket. Guruljatok el valamilyen jó levegőjű helyre. Sétáljatok egy nagyot, élvezzétek az utolsó csodás októberi hétvégét! Közben csupa kellemes, kedves témáról beszélgessetek, a konfliktusokat meg hagyjátok otthon.

Szűz

Szűz jegyűként ugye nem követed el a hibát, hogy ezt a szép hétvégét pénzügyi vitával mérgezed? Jogosan kérhetnéd számon a párodon, ha nem a megbeszéltek szerint költötte el a közös pénzeteket. De okosabb lenne ezt a témát most elnapolni. Helyette főzzetek együtt, és etessétek egymást, mint a friss szerelmesek…

Megtaláljátok a közös hangot, ha mást akar a szerelmed? (Fotó: iStock)

Mérleg

Mérleg jegyűként a bolygók szerint ezen a hétvégén borzasztóan labilis leszel. Úgy fogod érezni, mindenki — beleértve a párodat is – téged kritizál, bánt. Pedig erről szó sincs. Kérd meg a szerelmedet már szombaton reggel, hogy most legyen veled különösen türelmes, és folyamatosan emlékeztessen, senki sem akar bántani.

Skorpió

Skorpió jegyűként semmiképp se térj le a legális útról. Mindig voltak, vannak és lesznek kísértő helyzetek. Most is itt van egy a közeledben. Egészen hasonlít ez az adrenalinhoz: kis mértékben doppingol, nagy dózisban már ártalmas. Szóval ne tedd a kedvesedet féltékennyé…

Nyilas

Nyilas jegyűként most tekintettel kell lenned a szerelmed igényeire is. Úgy látszik, neki más a prioritása. Ne sértődj meg, ha mást szeretne, mint te, és ezen a hétvégén másra vágyik. Ha nem akarsz vele tartani, mehetsz külön is, és csinálhatsz mást. Végül is nem vagytok összenőve.

Bak

Bak jegyűként remek programötlet lenne ezen a hétvégén a szerelmeddel közösen tervezgetni a jövőtöket. Remélhetőleg egyikőtöknek sem frusztráló az egyre közelgő karácsonyról beszélgetni. Csinálhattok pattogatott kukoricát, és letelepedhettek az asztal köré tollal, papírral felvértezve. Valójában imádni fogjátok.

Vízöntő

Vízöntő jegyűként nem férsz a bőrödben ezen a hétvégén, hiszen annyira tele leszel tervekkel és tennivalókkal. Ettől a pörgéstől elszédülhet a szerelmed. Nem biztos, hogy képes követni téged. Engedd meg neki, hogy otthon maradjon, ha nincs kedve veled menni, vagy később kövessen! Így megúszod a felesleges vitát is.

Halak

Halak jegyűként észre kell venned, a régi szerelmek emléke nem tesz jót a jelenlegi párkapcsolatodnak. Ne kövesd el a hibát, hogy a párodnak mesélsz a régiről! Gondolhatsz rá, de ne beszélj róla. Az emlékezést nem lehet megtiltani, de káros, ha beleragadsz. Csípd meg magadat, és gyere vissza a jelenbe…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top