Horoszkóp

Hosszú hétvégi szerelmi horoszkóp 2019. június 8–10.: Különleges lehetőséget tartogat a hétvége

Különleges lehetőséget tartogat a pünkösdi hosszú hétvége. A szerelmi horoszkóp szerint ugyanis megtalálhatod azt a csodaszert, azt a szerelmi elixírt, amely segít, hogy valóban szerelmes és boldog életed lehessen a pároddal...

Kos

Kos jegyűként van egy célod, vágyad, ami folyton a szemed előtt lebeg, és azt gondolod, ettől függ a boldogságod. A hosszú hétvége legnagyobb tanulsága éppen az a felismerés, hogy a boldogság nem függ össze a párkapcsolattal, a célokkal, a szerelemmel. A boldogságot már most átélheted és megtapasztalhatod.

Bika

Bika jegyűként ideje hazatérned – nem csak a fizikai világban, lelkileg is. Itt az ideje, hogy megérkezz a szívközpontodba, és onnan szemléld az eseményeket. A szeretetközpontodból megfigyelve teljesen másnak fogod látni a párkapcsolatodat és az életedet is. Ez az a nézőpont, amelyet most használnod kell.

Ikrek

Ikrek jegyűként tovább kell indulnod a szerelem útján a hétvégén! Megmagyarázom: elakadtál, megrekedtél egy állapotban, egy helyzetben, amely talán jobb, mint az eddigiek, de ez nem jelenti azt, hogy ne kellene továbbindulnod valami még jobb felé. Tartsd észben, mindig lehet javítani a helyzeteden és a kapcsolatodon.

Rák

Rák jegyűként túl sokat gondolkozol, pedig a szerelemben az érzéseidre kellene hallgatnod. Persze azt hiheted, hogy az eddigi rossz döntéseid oka, hogy nem voltál eléggé megfontolt. Most azonban túlzottan is megfontolt lettél. Itt az ideje ismét visszatérned az ösztönös döntésekhez.

Oroszlán

Oroszlán jegyűként szeretnél segíteni valakinek, hogy párra leljen, és megtalálja az élete értelmét. De vajon te megtaláltad már ugyanezeket? Te a számodra megfelelő párkapcsolatban élsz? Megtaláltad már a saját célodat? Akkor segíts ezekben a témákban másoknak, amikor te mindezt elérted a saját életedben.

Szűz

Szűz jegyűként a szerelem olyan, mint egy várkastély, amely nem épül fel egyik pillanatról a másikra, és nem is lehet lerombolni egyik pillanatról a másikra. Mindegy, hol tartasz most a párkapcsolatodban, fogadd el, hogy ezt a kapcsolatot még építened kell. Most kell felépítened a várkastélyt, amelyre vágysz.

Különleges lehetőséget tartogat a hosszú hétvége (iStock)

Mérleg

Mérleg jegyűként ragaszkodj a szerelemhez. Ragaszkodj a boldogsághoz, és ragaszkodj az álmaidhoz. Valaki le akar beszélni a szerelemről, el akarja érni, hogy már ne legyél az a romantikus álmodozó, aki mindig is voltál. Itt az ideje, hogy ezt kikérd magadnak, és visszatérj a valódi álmodozó önvalódhoz!

Skorpió

Skorpió jegyűként úgy érzed, harmadik kerék lettél egy kapcsolatban. Úgy érzed, nem jut rád elég figyelem, nem kapod meg, amire szükséged lenne. Itt az ideje, hogy megfogalmazd, mennyi és milyen figyelemre van szükséged. Mondd el a párodnak, hogy mit vársz, és mit adsz te a szerelemben.

Nyilas

Nyilas jegyűként végre felismered, van egyszerűbb módszer is, hogy meggyógyítsd a kapcsolatodat, mint amiben eddig gondolkodtál. Most végre felismered, mi az, amire a szerelmednek és neked is szükséged van, hogy érezzétek egymás figyelmét, jelenlétét és szeretetét. Ez pedig egy olyan apróság, amit könnyen megadhattok egymásnak.

Bak

Bak jegyűként sokkal hangosabban kellene képviselned a saját értékeidet a kapcsolatodban. Nem erőszakosabban, agresszívebben, hanem hangosabban. Szelíden, szeretettel, de hangosan mondd ki, milyen értékes vagy, és mi mindent teszel a kapcsolatba. Persze azt is ki kell mondanod, hogy mennyire szereted a párodat.

Vízöntő

Vízöntő jegyűként kicsit kiégtél a szerelemben, kicsit reménytelennek, unalmasnak találod a helyzetet. Itt az ideje javítani a párkapcsolatodon. Itt az ideje, hogy ismét visszatérj a hitedhez. Ideje annak is, hogy újra azzá a csillogó szemű, romantikus kamasszá válj, aki a lelked mélyén ma is él.

Halak

Halak jegyűként arra van a legnagyobb szükséged, hogy most te adj meg magadnak mindent, amire vágysz, amiről álmodsz, és amiről mostanában le kellett mondanod. A herceg a fehér lovon talán sohasem jön el, ha azonban megadod magadnak, amit tőle várnál, a szerelem is megérkezik az életedbe…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top