Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp 2019. december 7–8. – Ez egy melós hétvége…

Ez a hétvége minden értelemben melósnak tűnik. Egyrészt a szombat most munkanap, így valójában csak a vasárnap jut a pihenésre, másrészt a szerelemben is bőven akad most feladat a pároddal... A horoszkóp javaslatait mindenképpen érdemes megfogadni, hogy elkerülhesd a vitákat...

Vajon mit jeleznek a bolygók a szerelemben advent második hétvégéjére? Úgy tűnik, igen különböző napokat. Míg a szombat ezúttal is a munkáról, a feladatokról szól, a vasárnap már több érzelmet és szerelmet sejtet. Hogyan töltsétek a hétvégét, hogy a lehető legemlékezetesebb maradhasson? A horoszkóp ezúttal is használható javaslatokat ad.

A párodnak írt üzenetet is érdemes elolvasnod, hiszen sejtheted belőle, ő vajon mire vágyik most a leginkább, és hogyan hatnak rá a bolygók energiái. Nem mellesleg azt is tudhatod, hogyan reagálj a várható helyzetekre. Sok vitát, félreértést elkerülhetsz ezzel a fontos információval. Mit tehetsz a szerelemért, a párkapcsolatért? Megtudhatod a legújabb hétvégi szerelmi horoszkópból.

Kos

Kos jegyűként könnyen megsértődhetsz szombaton. Szinte bármin képes vagy felhúzni az orrod, pedig ez valójában senkinek sem jó, neked sem. Vasárnap a pénzt számolgatod. Lehet, hogy ebben nem partner a párod. Azonban őt is érinti a téma, ezért tapintatosan próbáld bevonni! Kérj segítséget tőle, ha kell.

Bika

Bika jegyűként kénytelen vagy elfogadni, hogy a szombat ezúttal munkanap. A Hold szerint kimerültséggel küzdesz, ami ingerlékennyé tehet téged. Ebből pedig bármikor vita pattanhat ki közted és a szerelmed között. Vasárnap sokkal békésebb hangulat költözik hozzátok. Kényeztessétek magatokat finomságokkal! Csinálhattok próbasütést karácsony előtt.

Ikrek

Ikrek jegyűként szíved szerint bevásárolnál karácsonyra, de a kedvesed ezt még korainak tartja. Meg kéne egyeznetek, hogy ne legyen ebből összezördülés! És vasárnap legyen időtök arra is, hogy kettesben összebújjatok! A karácsony közeledtével a meghitt hangulat megteremtéséhez számos eszköz áll rendelkezésetekre…

Rák

Rák jegyűként a szombati munkanap estéjén a legjobb ötlet lazítani akár barátokkal, akár kettesben a szerelmeddel. Csupán az a kérdés, melyikhez van kedved, kedvetek. Csak akkor fogjátok jól érezni magatokat, ha ugyanazon a véleményen vagytok. Feszengeni nem szabad, mert az meg duzzogáshoz vezet…

Oroszlán

Oroszlán jegyűként szerencsére a szombati munkanapot kellő lendülettel abszolválod, és már este összebújhatsz a szerelmeddel. Vasárnap kipattanhat egy új ötlet a fejedből, amit azonnal meg akarsz valósítani. Ez a másiknak elkapkodottnak, átgondolatlannak tűnhet. Csak akkor leszel benne sikeres, ha közösen lelkesedtek érte.

Szűz

Szűz jegyűként számodra az lenne ideális, ha szombaton otthonról dolgozhatnál, vagy szabadságot vehetnél ki. Ha ez nem lehetséges, legalább este maradj otthon, és csinosítsd, díszítsd a lakásodat kívül és belül! Az még szuperebb lenne, ha a dekorálásba a párodat is bevonnád. Együtt vidámabban menne ez (is)…

Ez egy melós hétvégének tűnik – a szerelemben is (Fotó: iStock)

Mérleg

Mérleg jegyűként a kedvesed nem erőszakos, hanem határozott. Sokszor volt már ebből vitátok, szombaton pedig tutira újra terítékre kerül ez a téma. Okosabb lenne megelőzni, vagy legalább tompítani. Vasárnapra ez az egész feszültség elillan. Szóval csupán a szombatot kell/kellene megúsznotok összetűzés nélkül.

Skorpió

Skorpió jegyűként sokkolhat téged, amikor valami hajmeresztő ötlettel áll elő a szerelmed. Holott az ötlettel nincs baj, a váratlanság és a sürgetettség sokkolhat téged. Ennek adj hangot, és kérj időt az átgondolásra! Ha nem reagálsz azonnal, van esély a happy endre. Máskülönben nem valószínű…

Nyilas

Nyilas jegyűként semmiképp se engedd, hogy a gyerekek és/vagy a pénzügyek közétek álljanak! Ezen a hétvégén ilyen banális témák miatt összeugorhattok a pároddal, amit gyorsan megbántok. Vagyis egyszerűbb lenne megelőzni az egészet. Legalább egyikőtök legyen észnél, és nem lesz balhé.

Bak

Bak jegyűként jó lenne, ha szombaton otthon maradhatnál. Megnyugodnál, ha lenne időd takarítani és kicsit rendbe szedni az otthonodat. Ha erre nincs lehetőség, akkor ne este akard mindezt megcsinálni, mert ingerültté válsz, amivel megmérgezed az egész hétvégét. Legyetek kettesben a szerelmeddel, élvezzétek a második adventi hétvégét!

Vízöntő

Vízöntő jegyűként nemcsak a rövid hétvége miatt akarsz vasárnap otthon maradni. Szeretnél kicsit ráhangolódni a közelgő ünnepekre, és feldíszíteni a lakást. Értesd meg a kedveseddel, hogy ez mennyire fontos most neked! Adhatsz neki is feladatot, így gyorsabban végeztek, és jöhet egy jó film…

Halak

Halak jegyűként el kell fogadnod, hogy a szombati munkanap okán elvileg csak vasárnap lehet lazítani. Szerencsére te kellően kreatív vagy, és kitalálsz valamit, amivel tartalmassá teheted ezt a hétvégét is. Kérdés, hogy a szerelmednek van-e kedve hozzá? Jobb lenne, ha nem erőltetnél rá semmit az akarata ellenére.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top