Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp 2019. július 13-14.: Lángra lobban a szerelem

Ezen a hétvégén könnyen lángra lobbanhat a szerelem. Ugyanakkor a heves vitákra is lehet ugyanennyi esély. A horoszkóp szerint neked kell döntened, melyiket választod, mire használod a szenvedélyt...

Kos

Kos jegyűként elengedhetetlen számodra a szerelmi lobogás. Tüzes jegyként tűzről pattant vagy. A párodnak ezt el kell fogadni. Semmiképp se aggódj emiatt, mert pontosan ebbe szeretett bele anno. A hétvége ennek a tűznek és lobogásnak a jegyében fog telni.

Bika

Bika jegyűként, ha úgy érzed, hogy távolodik tőled a párod, szervezz közös programot! Ez a nyári hétvége tökéletesen alkalmas bármilyen extrém kikapcsolódásra. Például kirándulhatnátok valamelyik szomszédos országba is. A pénztárcádat vidd magaddal!

Ikrek

Ikrek jegyűként miért merengsz a múlton? Megmérgezed a jelen pillanatot, ha túl sokat gondolsz a múltra. Ne hidd, hogy párod nem veszi észre, amikor nosztalgiázol. Jobb, ha nem a múlttal, hanem vele randizol. Hívd meg egy klassz helyre fagyizni!

Rák

Rák jegyűként sokszor van mostanában az az érzésed, hogy a kedvesed nincs veled megelégedve. Egyre jobban félsz, hogy már nem szeret, mert kritizál. Mi lenne, ha megkérdeznéd tőle, konkrétan min szeretne változtatni? Így elejét veheted a találgatásnak is…

Oroszlán

Oroszlán jegyűként fogadd el, hogy mindenkinek lehetnek apró titkai. Ne faggasd a párodat folyton, inkább engedd, hogy magától meséljen! És neked sem kell megosztanod az egész napod minden pillanatát. A csend is tud meghitt lenni. Próbáld ki végre, meg fogsz lepődni.

Szűz

Szűz jegyűként az a hóbortosság és szétszórtság, ami a kapcsolatotok elején megnevettetett, mára bosszantóvá válhatott. Ha azon kapod magad, hogy megint morogsz, emlékezz azokra a kezdeti pillanatokra, amikor még szórakoztatott mindez.

Lángra lobban ezen a hétvégén a szerelem (iStock)

Mérleg

Mérleg jegyűként igazad van abban, hogy fontos meg- és kibeszélni a dolgokat. De abban tévedsz, hogy ez egyformán működik mindkét félnél. Lehet, hogy a szerelmednek több idő kell, hogy átgondolja, megfogalmazza az érzéseit. És az is lehet, hogy neked kell ehhez több idő…

Skorpió

Skorpió jegyűként most más témák motiválnak mindkettőtöket. Nem baj, ha aktuálisan van eltérés, de a hosszú távú jövőben meg kellene egyeznetek. Ha nem egy irányba tartotok, előbb-utóbb elválnak az útjaitok. Ezen a hétvégén szánjatok időt a közös jövő megtervezésére!

Nyilas

Nyilas jegyűként most mindketten szokatlanul sokat nosztalgiáztok. Ez nem baj, ha a közös emlékek foglalkoztatnak. Hétvégén elővehetsz régi fotókat, videókat, és jót nevethettek rajtuk. Vagy meglepetésként elviheted a kedvesedet egy régi, kedvenc helyetekre.

Bak

Bak jegyűként azt tapasztalod, hogy ezen a hétvégén hihetetlenül lelkes a párod. Szerelmi vallomással lep meg téged. Vedd észre, hogy ez az volt, és persze viszonozd. Egy meghitt ölelés, egy szokottnál hosszabb csók megerősíti, hogy te is szereted. Ennyit megtehetsz, hogy béke legyen köztetek.

Vízöntő

Vízöntő jegyűként ezen a hétvégén hol provokál, hol tüntetőleg elnémul a szerelmed. Mindkettővel a figyelmedet akarja kivívni. Nevezheted a viselkedését gyerekesnek, de nem ez számít, hanemaz, hogy törődj vele többet! Ha együtt vagytok, ne netezz, ne játssz a számítógépeden.

Halak

Halak jegyűként hidd el, a hiúság nem ördögtől való: lehet motiváció is, ami arra sarkallja a kedvesedet, hogy fejlődjön. Pont ezért ne cikizd, ne kritizáld, és ne vedd el a kedvét rögtön az elején! Ha nem akarsz duzzogást, csatlakozz hozzá, és csináljátok együtt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top