Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp 2019. július 27-28.: Megkísért a múlt

Ezen a hétvégén megkísért a múlt. Régi szerelmeddel találkozol, és felelevenednek bennetek az egykori érzések. Ha egyedül élsz, megengedheted magadnak a nosztalgiázást. De ha van párod, legyél éber és nagyon megfontolt...

Vajon mit jósolnak a szerelemben a csillagok július utolsó hétvégéjére? Csillagjegyednél megtalálod a választ. Persze most is érdemes elolvasni a párodnak írt üzenetet is, hiszen így azt is tudhatod, a horoszkópja szerint ő mire vágyik most a legjobban… Nos, mit tehetsz a szerelemért, a párkapcsolatért?

Kos

Kos jegyűként ne lepődj meg, de viták tarkíthatják a hétvégéteket. A nézeteltérés fő oka a gyerektéma. Vagy azért, mert szeretnétek, vagy azért mert még nagyon nem. És ebben adódhat némi nézeteltérés. Persze most az sem kizárt, hogy a meglévő gyerek miatt zördültök össze.

Bika

Bika jegyűként te is tudod, hogy teljesen felesleges a pénz miatt civakodnotok. Egy vasárnapi feszült fényszög most valóban feszültséget generálhat közöttetek. Kedves gesztussal ugyanakkor elejét veheted a konfliktusnak. Például sütivel, virággal, sétával, mozival, fagyizással, vagy bármi mással. Hát, nem megéri?

Ikrek

Ikrek jegyűként hidd el, a régi ügyek miatt kár lenne megmérgezned ezt a csodásnak ígérkező hétvégét. A múlt már elmúlt, ne engedd, hogy újból fájdalmat okozzon, és felzaklasson téged és a párodat. Esély van rá, hogy régi szerelem emléke vagy maga a korábbi partnert visszatér. Ez mégsem zavarhatja meg a jelenedet.

Rák

Rák jegyűként szíved szerint begubóznál ezen a hétvégén: nagyobb kedved lesz otthoni programokhoz, mint zajos tömeghez, utazáshoz. Valahogy fogadtasd el a pároddal ezt a vágyadat! Kedvet csinálhatsz neki, ha főzöl, vagy sütsz valami finomat cserébe. Hálás lesz érte…

Oroszlán

Oroszlán jegyűként olyan fordulatszámon pörögsz most, amit a szerelmed nem tud, és talán nem is akar követni. Azzal nincs baj, hogy más a fordulatszámotok. Csupán az okozhat viszályt, ha rá akarod erőltetni a sajátodat. Jobb, ha nem versengtek, inkább öleljétek meg egymást minél többször, és minél forróbban…

Szűz

Szűz jegyűként nem tesz jót se neked, se a párkapcsolatodnak, hogy túlságosan előre szaladsz az időben. Ha tervezgetsz, vagy be akarod biztosítani magadat, akkor elmulasztod a jelen megismételhetetlen csodáját. Pedig a szerelmedet csak a jelenben ölelheted és csókolhatod meg… Ugye, tudod?

Ezen a hétvégén megkísért a múlt… (iStock)

Mérleg

Mérleg jegyűként nem bírsz egy helyben maradni július utolsó hétvégéjén. Utaznál, kirándulnál, strandolnál, buliznál. Kreatívnak kell lenned, hogy rá tudd venni a kedvesedet, hogy úgy tartson veled, hogy közben ne húzogassa a száját, hanem szívesen tegye. Megoldod…

Skorpió

Skorpió jegyűként vonzónak szoktad találni, hogy a párod kissé bogaras. Erre emlékeztesd magadat minél többször ezen a hétvégén. Máskülönben mérgelődhetnél, hogy megint feltűnő, és mindenki titeket néz. Ha ez zavar, csak karolj bele, és húzd el onnan, tereld el a figyelmét!

Nyilas

Nyilas jegyűként számodra július utolsó hétvégéje olyan konfliktust hozhat, ami a párkapcsolatotok szakítópróbája lehet. Nagy a tét: vége vagy folytatás. A Hold szerint ezúttal a párod hiperérzékeny lesz, és bármin megsértődhet. Legyél vele gyengéd és elnéző! Fontos ez a kapcsolat még, ugye?

Bak

Bak jegyűként tompa fájdalom nyomaszthat téged ezen a hétvégén. Nem biztos, hogy fel tudod idézni, mivel bántott meg a párod, és pont ezért nem szabad neheztelned rá. Inkább szervezz vidám, közös programot! Keress olyan helyet, ahol jól szoktátok érezni magatokat!

Vízöntő

Vízöntő jegyűként, úgy tűnik, most egyszerre többen is akarnak veled párkapcsolatot. A jelentkezők között akad olyan, aki régóta izgatja a fantáziádat. Ennek ellenére maradj hűséges, ha van párod! Semmiképp se adj okot a féltékenységre, inkább vidd el újból randevúzni!

Halak

Halak jegyűként a párod folyamatosan faggat, hogy mi lesz, mit tervezel, mikor szeretnél ezt vagy azt. Ettől könnyen kiborulhatsz, pedig nem kellene. Próbáld leállítani, és rávenni, hogy maradjon ő is a jelenben! Egy könnyű, nyári, alacsony alkoholtartalmú koktél kitűnő segítség lehet ebben…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top