nlc.hu
Horoszkóp

Szerelmi tanácsok

Szerelmi horoszkóp 2022. szeptember 3-4. – Tárd ki a szíved!

Bár múlóban a fülledt nyár, hétvégén még érhet szexi meglepetés. Vedd észre párod finom jelzéseit, légy nyitott rájuk…

Ismerd meg, milyen kihívások várhatnak a hétvégi szerelmi horoszkóp szerint a csillagjegyedben rejlő erők szerint. A sajátod mellett érdemes elolvasni a párodnak szóló üzenetet is, ennek segítségével jobban tudsz majd kapcsolódni hozzá. A szerelmi horoszkóp segít eligazodni a párkapcsolatok útvesztőjében…

Kos – hétvégi szerelmi horoszkóp

Jogosan feltételezed, hogy kapcsolatod „karbantartása” igényel némi munkát, ezt kár lenne megspórolni. Kapcsolatod elmélyítésének egy módja lehet, ha a benned lévő és könnyen felszínre hozható tüzes szerelemmel teszed intenzívebbé az együttlétet.

Férfi és női kéz szívet formáz

Kiegészítitek egymást (fotó: Unsplash)

Bika – hétvégi szerelmi horoszkóp

Légy nyitott bármilyen helyzetre, amelyben erősítheted kapcsolódásodat szíved választottjával. Történhet ez egy megszokott dolog – akár a hétvégi bevásárlás vagy nagytakarítás – során is, ám egyáltalán nem megszokott módon… Vesd be vénuszi csáberődet!

Ikrek – hétvégi szerelmi horoszkóp

Akár éppen egyedülálló vagy, akár párkapcsolatban élsz, ügyelj rá, hogy a jegyedből fakadó könnyed és bőséges kommunikáció félreérthető is lehet. Nem könnyű megtalálni ebben a helyes mértéket, de ha sikerül, elkerülheted az ebből fakadó kínos helyzeteket.

Rák – hétvégi szerelmi horoszkóp

Ha kapcsolatodban némi ellenállásba ütközöl, próbálj nyitottan és higgadtan reagálni, elkerülve a túlzott érzelmi reakciót! Mielőtt vitába keverednél, vegyél egy mély levegőt és a csillagjegyedre jellemző mély intuícióval képzeld magad párod helyébe…

Oroszlán – hétvégi szerelmi horoszkóp

Lehetséges, hogy az érzelem helyett most az értelem kerül előtérbe kapcsolatodban. Akár sorsfordító kérdéseket is feszegethettek, még ha hajnalba nyúló beszélgetés lesz is belőle. Nem lesz elvesztegetett idő, különösen, ha dűlőre juttok. Ezt forró összebújással is megpecsételhetitek…

Szűz – hétvégi szerelmi horoszkóp

Önértékelésed befolyásolhatja kapcsolatod minőségét, vagy párra találásod esélyét – akár pozitív, akár negatív irányban. Légy biztos magadban és értékeidben, ugyanakkor a másikkal ne légy túl szigorú, a túlzott elvárások elriaszthatják partneredet.

Mérleg – hétvégi szerelmi horoszkóp

Légy nyitott a jelen pillanatra, adj teret a lehetőségeknek, függetlenül attól, hogy van párod, vagy épp nincs és emiatt magányosnak érzed magad. Élvezd a jelent, érezd jól magad, jókedved és levegős könnyedséged ledönti majd a korlátokat.

Skorpió – hétvégi szerelmi horoszkóp

Egy nyitott és őszinte beszélgetés segíthet összerendezni a szétzilált szálakat – minél előbb, annál jobb. Fejezd ki érzelmeidet a másik felé, de azért óvatosan, visszafogottan, nehogy elriaszd a másikat egy vehemens letámadással.

Nyilas – hétvégi szerelmi horoszkóp

Légy tekintettel a való életre is az álmodozás mellett. Szerelmi életed összeütközésbe kerülhet a társadalmi elvárásokkal. Egy részed elbújna a pároddal, másik pedig világgá kürtölné szerelmét… Türelmes munkával és jó helyzetfelismeréssel feloldhatod ezt az ellentmondást.

Szerelmespár sátortető alatt

Kell egy kis romantika… (fotó: Unsplash)

Bak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Hajlamos lehetsz túl sokat vállalni és a hátadon vinni a kapcsolatot, de ez közös ügyetek! Egy oldott hangulatú, nyílt szívű beszélgetés segíthet a hétvégén, különösen, ha meghitt programmal fűszerezitek, csakis kettecskén…

Vízöntő – hétvégi szerelmi horoszkóp

Teljesen magukkal ragadhatnak ötleteid, de gondolj azért társad igényeire is! Állj készen kompromisszumokra, előfordulhat, hogy környezeted nem feltétlenül lesz támogató. Lehet, hogy most egy kis extra erőfeszítést kell tenned, de ki kell tartanod.

Halak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Bízz magadban, mert önbizalmad erősödésével nyitottabbá válhatsz kapcsolatodban is. Ha pedig még keresed a párod, hited magadban bátrabbá és sugárzóbbá tehet. Rázd le magadról a gátlások béklyóját, nyiss párod és a világ felé!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top