nlc.hu
Horoszkóp

Heti holdnaptár

Heti holdhoroszkóp 2022. szeptember 14-20. – Szabadulj meg a terhektől!

A fogyó Hold segíti az elengedést, most a lelki terhektől is könnyebb megszabadulni.

A régiek figyelték és komolyan vették a Hold aktuális járását. Neked sem árt tudni, hogy melyik napon mit tanácsos tenned. Ebben segít a holdhoroszkóp. Vajon hogyan befolyásolja a Hold az életedet?

SZERDA – szeptember 14.

A múlt szombati telihold a Halak jegyében mély és erős érzelmeket ébreszthetett fel, amelyek akár máig rezegnek bennünk. Vajon melyiket érdemes megőrizni? Koncentrálj azokra, amelyek erősítenek téged és kapcsolataidat, ezeket lenne jó mélyíteni, a többit engedd el!

Kutya lerázza magáról a vizet

Rázd meg magad! (fotó: Unsplash)

CSÜTÖRTÖK – szeptember 15.

Ha fogyó- vagy tisztítókúrát terveztél, a héten kéne belefogni, mert most a fogyó Hold ereje támogatni fogja elhatározásodat – bár azért egyéni erőfeszítésre is szükség lesz. Még pazar kínálat van zöldségekből-gyümölcsökből, melyekből kímélő menüt állíthatunk össze.

PÉNTEK – szeptember 16.

Nem biztos, hogy könnyű lesz ma közös hangot találni másokkal. Annyit tehetünk, hogy lehetőség szerint nem kapjuk fel a vizet, megőrizzük nyugalmunkat és teret engedünk beszélgetőpartnerünknek.

SZOMBAT – szeptember 17.

Ma támaszkodj intellektusod erejére, dolgozz ki működőképes stratégiát éppen futó feladataidhoz! Ezzel együtt őrizzük meg lazaságunkat, nehogy agyunkra menjen a projekt… egy kis humoros kommunikáció oldja az esetleges feszültséget.

VASÁRNAP – szeptember 18.

Ma remek alkalom adódhat társasági életre, szeretteinkkel való találkozásra. Ennek keretében ötleteinket is megoszthatjuk egymással, de ne vedd túlságosan a szívedre, ha valaki esetleg nemtetszését fejezi ki – sokfélék vagyunk, ízlések és pofonok különböznek…

HÉTFŐ – szeptember 19.

A Rákban járó Hold kedvez mindenféle vizes tevékenységnek: érdemes ma locsolni és jó, ha telepakolod és beindítod a mosógépet! Kevesebb mosószerrel is hatékonyabban tisztulnak most a ruhaneműk.

KEDD – szeptember 20.

Ma érdemes időt szánni az otthonunkról való gondoskodásra. Ez az óvó figyelem persze családtagjainkra is kiterjedhet. Erősíthetjük kapcsolatainkat, intenzívebben megélhetjük egymás iránti érzelmeinket. Ugyanakkor őrizzük meg nyugalmunkat, ne reagáljunk túl egy esetleges feszült helyzetet.

A Hold változásai a következő napokban

Heti holdnaptár 2022. 09.14-20.

Heti holdnaptár 2022. 09.14-20.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top