nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek és a küzdelem

Küzdelmes egy hónap következik ezeknek a csillagjegyeknek

Ezek a csillagjegyek küzdelmes hónap elé néznek.

Bika

Ahhoz, hogy átvészeld a következő egy hónapot, először is ki kellene találnod, mit is szeretnél valójában. Aztán pedig csak hagynod kellene, hogy az események magukkal sodorjanak. Neked épp ez okoz komoly kihívást és nehézséget, hiszen csöppet sem rajongsz a változásokért. Úgy érezheted, minden összeesküdött ellened, pedig csupán arról van, hogy az életed bizonyos részét most kellene újrakezdened. Ne agyalj, ne ragaszkodj a megszokáshoz, ugorj fejest a következő lehetőségbe.

Rák

A következő egy hónap téged is a változtatásra ösztönözne. A változásokat ugyanakkor te sem kedveled különösebben. Most jött el az ideje, hogy önvizsgálatot tarts, és elsősorban önmagadon változtass. Persze, ez sosem könnyű, és talán máris dühöngsz magadban a horoszkóp javaslatán, mégis érdemes engedned és változtatnod.

Csillagjegyek, akiknek pocsék egy hónapja lesz

Fotó: Getty Images/sarayut Thaneerat

Skorpió

Annak ellenére, hogy független és nagyon önálló vagy, most épp emiatt érzed magad kellemetlenül. Valahogy semmi sem jó. Hullámzik a hangulatod, rosszul érzed magadat magányodba vonulva, de a társaság is nagyon zavar és idegesít téged.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top