nlc.hu
Horoszkóp

Szerelmi horoszkóp

Szerelmi horoszkóp 2022. október 1-2. – Egységben az erő

Összeadódnak energiáitok, ha megtaláljátok a kapcsolódási pontokat és eszerint szervezitek a hétvégét.

Ismerd meg, milyen kihívások várhatnak a hétvégi szerelmi horoszkóp szerint a csillagjegyedben rejlő erők szerint. A sajátod mellett érdemes elolvasni a párodnak szóló üzenetet is, ennek segítségével jobban tudsz majd kapcsolódni hozzá. A szerelmi horoszkóp segít eligazodni a párkapcsolatok útvesztőjében…

Kos – hétvégi szerelmi horoszkóp

Most igazán elemedben vagy, még magadhoz képest is rámenősebb és határozottabb lehetsz. Van, akinél bejön ez a stílus, de azért ne feszítsd túl a húrt. Inkább pendíts meg gyengédebb és romantikusabb szálakat – párod hálás lesz érte… Ha van rá módod, szervezz egy jó kis házibulit!

Bika – hétvégi szerelmi horoszkóp

Nehéz döntésnél hallgass lelkiismereted szavára! Kérdéses helyzetben bátran adj érthető visszajelzést párodnak. Ha ezt nem sértőn teszed, még hálás is lesz az őszinteségedért. Fogadd el párod jó ötletét a közös programra, lelkesen vesd bele magad, társad ne érezzen rajtad unalmat!

Ikrek – hétvégi szerelmi horoszkóp

Ha párod megosztja veled romantikus álmait, véletlenül se nevesd ki, hanem vedd komolyan és viszonyulj hozzá pozitívan. Már azzal is örömet szerezhetsz, ha türelmesen végighallgatod és nem öntesz rá szózuhatagot. Ha szeretnél még több mosolyt csalni az arcára, szervezz olyan programot, ami az ő titkos vágya!

Férfi és nő kézenfogva kerékpáron

Közös kalandra fel! (fotó: Unsplash)

Rák – hétvégi szerelmi horoszkóp

Most bátrabbnak, vehemensebbnek érezheted magad. Ha ez lelkesebbé tesz, az jó, de ha indulatos leszel partnereddel, az beárnyékolhatja hétvégéteket. Pedig elég lenne elengedned a múlt sérelmeit, bevetned kedvességedet és féltőn óvó szeretetedet, hogy szerelmedet levedd a lábáról.

Oroszlán – hétvégi szerelmi horoszkóp

Lehet, hogy némi erőfeszítést kell tenned annak érdekében, hogy minden gördülékenyen menjen kapcsolatodban. Ne dugd homokba a fejed, ha kényes kérdésről van szó. Ha túl hevesen döntesz, az nemcsak téged sodorhat bajba, hanem párodat és egész háznépedet is, akikért pedig felelősséget vállaltál.

Szűz – hétvégi szerelmi horoszkóp

Ma morcosabb lehetsz a szokásosnál, engedd, hogy szerelmed jobb kedvre derítsen. Nézd az élet humorosabb oldalát, nehogy egész hétvégéteket elrontsa a hangulatod. Ha bízol párodban, az neked és a kapcsolatnak is jót fog tenni. Olyan megoldások jöhetnek kérdéseitekre, amelyekre korábban nem is gondoltatok.

Mérleg – hétvégi szerelmi horoszkóp

Lehet, hogy nem tudod eléggé kontrollálni a beszélgetést és kihívást jelent a megfelelő kommunikáció, de diplomáciai képességed most is kihúzhat a bajból. Ha még egy adag humorral is fűszerezed, megteremtheted a hétvége oldott hangulatát. Ennek fényében szervezzetek közös programot.

Skorpió – hétvégi szerelmi horoszkóp

Ha úgy érzed, zsákutcába futottál, ne feledd, hogy nem vagy egyedül, kérhetsz segítséget. Egyeztess pároddal, és ha drasztikus megoldásod van is egy helyzetre, vedd figyelembe az ő véleményét. Ha kiegyensúlyozottan kommunikáltok, az enyhítheti akár egy régóta fennálló probléma feszültségét is.

Nyilas – hétvégi szerelmi horoszkóp

Lehet, hogy ma nagyobb felelősséget kéne vállalnod kapcsolatodban. Szembenállhat szereteted önérvényesítési vágyaddal, valamilyen középutas megoldást kéne találnod. Vessétek bele magatokat egyik nagyszerű tervetek megvalósításába. Ha nagyobb nézeteltérés nélkül sikerül kivitelezni a közös munkát, csodás hétvége vár rátok.

Idős pár kézenfogva

Kézenfogva (fotó: Unsplash)

Bak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Lehet, hogy párodnak több figyelemre és gyengédségre van szüksége. Kényeztesd egy kicsit, bízz az ösztöneidben. Eltökéltségeddel bármilyen célt elérhetsz, ezt az erőt bele tudod tenni a közös céljaitokért való küzdelembe. Keresd meg a módot, hogy hogyan tudtok összefogni és erősíteni egymást.

Vízöntő – hétvégi szerelmi horoszkóp

Győződj meg arról, hogy pároddal tényleg ugyanazt szeretnétek-e, jobb, ha ez a hétvége elején kiderül. Lehetséges, hogy kedvesed félreértett valamit, ne félj ezt tisztázni. Használj ki minden adódó lehetőséget, hogy megerősítsétek a köztetek fennálló köteléket. A közös élmények teret adnak ehhez, szervezzétek eszerint a hétvégét!

Halak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Pároddal ugyanabban a csapatban játszotok, ez az alapvetés, ezért nem kell vele megküzdened. Inkább jussatok közös nevezőre, a közös stratégia kidolgozására fordítsatok időt és energiát, mellyel céljaitok felé haladtok. Hagyd magad mögött az önbizalomhiányt, ragyogó és csábító lehetsz!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top