nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyeknek szóló szerelmi tanácsok

Szerelmi horoszkóp 2022. október 8-9. – Törd át belső gátjaidat!

Nézzük azt, ami összetart minket, ne azt, ami szétválaszt, így könnyebb lesz a telihold által felerősített feszültségek feloldása. Ez segíthet abban is, hogy megerősítsük egymás iránti elköteleződésünket.

Ismerd meg, milyen kihívások várhatnak a hétvégi szerelmi horoszkóp szerint a csillagjegyedben rejlő erők szerint. A sajátod mellett érdemes elolvasni a párodnak szóló üzenetet is, ennek segítségével jobban tudsz majd kapcsolódni hozzá. A szerelmi horoszkóp segít eligazodni a párkapcsolatok útvesztőjében…

Kos – hétvégi szerelmi horoszkóp

Feléledhetnek, megsokszorozódhatnak azok az erők, melyekkel rendelkezel, most aztán bevetheted minden csáberődet, megmutathatod igaz valódat társadnak. Ezzel feltárulhat előtte eddig rejtett oldalad is. A kapcsolatodba vetett bizalom megvéd attól, hogy emiatt sebezhetőnek érezd magad. Bízz a párodban, add a tudtára, mennyire fontos neked a köztetek lévő kötelék.

Bika – hétvégi szerelmi horoszkóp

A telihold energiája ösztönözhet arra, hogy legmerészebb álmaidat is megvalósítsd. Légy óvatos, a felelőtlenség nem a te asztalod, ne most kezdd el! Hallgass az ösztöneidre, hogy kikerülj a túlfűtöttségből és zavaros állapotodból. Használd fel a hétvégét, hogy megvalósítsd a tökéletes együttlétet pároddal, öntsd formába iránta érzett szeretetedet.

Ikrek – hétvégi szerelmi horoszkóp

Lesz elég energiád, hogy valóra váltsd szerelmes álmaidat. Ne érjen váratlanul, hogy fordulópont jöhet el szerelmi életedben. Ez lehetőséget ad neked, hogy magad mögött hagyj olyat, amire már nem szeretnél figyelmet és energiát szánni, és új ajtókat nyiss ki magad előtt. Ez kockázattal járhat, amit azonban érdemes vállani. Éld aktívan, dinamikusan ezt az időszakot, vesd bele magad a hétvégébe!

Rák – hétvégi szerelmi horoszkóp

Gondold végig, mire is vágysz igazán – mit szeretnél behívni életedbe vagy mi az, amit legszívesebben magad mögött hagynál. Így, ha kopogtatna a lehetőség sorsod ajtaján, készen fogsz állni, tudva, hogy mit kell tenned… Hétvégén a legszenvedélyesebb érzések törhetnek fel belőled. Találd meg a módját, hogy ezzel hogyan melengetheted párodat, ahelyett, hogy megperzselnéd.

Férfi viszi a nőt

Örömködve (fotó: Unsplash)

Oroszlán – hétvégi szerelmi horoszkóp

Kapcsolatod ne egy hatalmi játszma legyen, nem érdemes arra pazarolni az értékes hétvégi időt, hogy eldöntsétek, ki az alfa a kapcsolatban. Inkább jussatok közös nevezőre, a közös célt szem előtt tartva. Ez még nem jelenti azt, hogy el kéne veszítened magad, lehetsz merészebb. Engedd el az elutasítástól való félelmedet, nyílj meg párod előtt és beszélj vele őszintén.

Szűz – hétvégi szerelmi horoszkóp

A vasárnapi telihold ihletet adhat, hogy valami újat, különlegeset, vadabbat vigyél szerelmi életedbe. Az úttörő Kos Hold ereje most segíthet, hogy áttörd belső gátjaidat és feloldódj kedvesed karjaiban, lehet, hogy most a szenvedély lesz az útmutatód. Légy türelmes pároddal. Szingliként megnyílhat a szíved valami új előtt – ehhez az kell, hogy túllépj egy régi kapcsolaton, a múlt sérelmein.

Mérleg – hétvégi szerelmi horoszkóp

Valószínűleg akkor működik igazán jól a kapcsolatod, ha kiegészítitek, kiteljesítitek egymást, ha azt érezheted, hogy párod a kör másik felét alkotja és tökéletesen illeszkedtek egymáshoz. Be kell azonban látni, hogy ilyen csak a mesében létezik, ez olyan ideális kép, mely célként lebeghet előttetek, de nem biztos, hogy minden így klappol. Ne keseredj hát el, ha egy-egy ponton eltérések mutatkoznak. Ráadásul a vasárnapi telihold még növelheti is a feszültséget, találjatok olyan elfoglaltságot, mely mindkettőtöket megnyugtatja. Ha még nincs párod, olyan ember társaságát érdemes keresni, akiben kiegészítő párodat lelheted fel.

Skorpió – hétvégi szerelmi horoszkóp

Határozott lépéseket tehetsz, hogy elnyerd szíved vágyát, legyen szó új kapcsolatról vagy a régi feltüzeléséről. Lenyűgözheted párodat akár szavaid erejével, akár azzal, hogy mennyire odaadóan hallgatod meg. Pont azzal lobbanthatod fel a lángot, hogy figyelembe veszed társad igényeit és hajlandó vagy ehhez igazítani a sajátjaidat, akkor is, ha ez számodra kötöttségekkel vagy kompromisszumokkal járhat.

Nyilas – hétvégi szerelmi horoszkóp

Függetlenül attól, hogy épp milyen kapcsolatban vagy, hétvégén csúcsformában lehetsz. Tégy meg mindent, hogy felpörgesd szerelmi életedet, valósítsd meg romantikus ötleteidet, hozd le a csillagokat is az égről szerelmednek – ha ettől nem olvad el, akkor semmitől… Adjatok teret és időt magatoknak, ami csak kettőtöké. Legyetek részei, részesei a kibontakozó közös varázslatnak.

Bak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Párod nem véletlenül választott téged, olyannak szeret, amilyen vagy. Ez okot adhat az önbizalomra, de arra nem, hogy elbízd magad és belekényelmesedj a kapcsolatba. Lehet újítani, olyan programot szervezni, amit eddig még nem csináltatok együtt. A közös élmények még jobban összekovácsolnak benneteket. Tégy úgy, mintha az első randitok lenne, ugyanazzal az izgalommal vesd bele magad.

Szerelmespár

Ölelés (fotó: Unsplash)

Vízöntő – hétvégi szerelmi horoszkóp

Bátran oszd meg társaddal, amit fontosnak gondolsz, őszinteséged új kapukat nyithat kapcsolatotokban. De fokozatosan tedd ezt, ne öntsd rá egyből az egészet, építsd fel mondandódat, figyelembe véve azt, hogy hogyan reagál a másik. Lehet, hogy ez a nyitott eszmecsere segít megelőzni a konfliktust és enyhíteni a köztetek kialakult esetleges feszültséget.

Halak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Párodban lásd meg a kiegészítő feledet, valakit, aki kiteljesít téged, akivel harmonikus egészet alkottok. Ha különböztök, az a feszültség ne veszekedést, hanem alkotó szikrát gyújtson köztetek, melyből közös ötletek születhetnek. Milyen unalmas lenne olyan valakivel élni, aki pont ugyanolyan, mint te. Ha másban vagytok erősek, összefogva jóval nagyobb közös puzzlet tudtok kirakni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top