nlc.hu
Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek képtelenek titkot tartani

Ezek a csillagjegyek képtelenek titkot tartani

Néhány csillagjegy egyszerűen képtelen titkot tartani.

Mérleg

A Mérleg esetében joggal gondolhatod, hogy a legjobb helyre kerültek a titkaid, hiszen igazságszerető, bölcs és tisztességes csillagjegy. De a rá bízott titkokat mégsem képes megtartani magában, egyszerűen belső késztetést érez, hogy kifecsegje másoknak. Ő sem rosszindulatból teszi, inkább csak boldog, hogy valami izgalmas témát dobhat be a közösbe. Nagyon szereti a különböző társasági eseményeket, a baráti találkozókra sem hiányozhat, s ilyenkor mesél, és mesél, és mesél. Sokszor többet is, mint kellene. S amikor rákérdezel, miért tette, ártatlanul pillogva kéri a bocsánatodat. Valójában haragudni sem lehet rá.

Csillagjegyek, akik képtelenek titkot tartani

Fotó: Getty Images/Westend61

Vízöntő

A Vízöntő mindig előadja, mennyire gyűlöli a pletykát, a drámát. Nem véletlenül könnyű megbízni benne. Aztán mégis úgy hozza az élet, hogy könnyelműen kifecsegi a rá bízott titkokat. Teszi ezt azért, hogy feldobja a hangulatot. Még a legpikánsabb történetet is humorral fűszerezi, valójában nem mindig tudni, abból mennyi fedi a teljes valóságot. S mivel a sztorik izgalmasak és vidámak, örömmel hallgatják őt a többiek. Mire visszajut az eredeti tulajdonos fülébe, jócskán átalakul a történet. A számonkérést gyűlöli, s persze sosem ismerné be, hogy olyasmit tett, amit nem kellett volna…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top