nlc.hu
Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek remek titoktartók

Ezek a csillagjegyek remek titoktartók

Mindenkinek vannak titkai, amiket jó megosztani másokkal. Olyan emberekkel, akiknél jó helyen vannak a bizalmas információk.

Halak

A Halaknál jó helyen lesznek a titkaid. Ha szeretnél megkönnyebbülni, akkor ennek a csillagjegynek mindent elmondhatsz. Végig fognak hallgatni, és segíthetnek a megoldások kitalálásában  is. Szóval, ha szeretnél szabadulni a titkaid súlyától, akkor nyugodtan megoszthatod legféltettebb gondolataid is velük. Hamar átlátják a helyzeted, jó tanácsot adnak, és senkinek nem szólnak róla, amíg te arra engedélyt nem adsz.

Csillagjegyek és a titkok

Fotó: Unsplash

Szűz

A Szűz nem csak abban segít, hogy megőrzi a titkaid, de nagyon támogató is. Ha olyan titkot osztasz meg vele, ami megoldásra vár, akkor egészen biztos lehetsz benne, hogy a Szűz melletted fog állni. Vagy megoldjátok együtt a gondokat, vagy segít elengedni az adott helyzetet. Az ilyen csillagjegyű emberek nemcsak remek titkok őrzői, hanem megértőek is.

Oroszlán

Az Oroszlánok nagyon ismertek arról, hogy remek titokőrzők. Az ilyen csillagjegyű emberek hűségesek, kedvesek és megbízhatóak, mivel távol akarják tartani magukat a pletykás stigmától. A hűségük, a másik ember iránti tiszteletük viszont nagyon erős. Ha a titkokat nem is mindig sikerül nekik megőrizni, abban biztos lehetsz, ha baj van, támogatni fog, és arra koncentrál, hogy megoldódjon a gondod.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top