nlc.hu
Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp a csillagjegyeknek

Szerelmi horoszkóp 2022. november 5-6. – Meglepetés várhat

Légy merész, de ugyanakkor óvatos is, nehogy fejjel menj a falnak! Az őszinteség bátorságot kíván, de legalább nem söpörtök semmit az asztal alá és közösen újultok meg.

Ismerd meg, milyen kihívások várhatnak a hétvégi szerelmi horoszkóp szerint a csillagjegyedben rejlő erők szerint. A sajátod mellett érdemes elolvasni a párodnak szóló üzenetet is, ennek segítségével jobban tudsz majd kapcsolódni hozzá. A szerelmi horoszkóp segít eligazodni a párkapcsolatok útvesztőjében…

Kos – hétvégi szerelmi horoszkóp

Most igazán szabadnak és megzabolázhatatlannak érezheted magad. Ráadásul csáberőd szinte ellenállhatatlanná tesz. De csak óvatosan, ne menj fejjel a falnak, gondolj az esetleges következményekre! Sőt, még ez sem elég, mert különösképpen a párodra kéne tekintettel lenned, lehet, hogy a tempód, a kommunikációd túl heves számára. Vegyétek fel a közös ritmust, hogy kiegyensúlyozott legyen a hétvégétek.

Bika – hétvégi szerelmi horoszkóp

Örülj az újdonságoknak, légy nyitott a meglepetések felé! Valószínű, hogy ehhez erőt kell venned magadon, nem könnyű kibújni védett erődítményed falai mögül, de legalább kukucskálj ki, adj egy esélyt! Ha derűs maradsz, a változásokat is könnyebben tudod jó irányba terelni. Ha úgy érzed, hogy szükséged van rá, vonulj el egy kicsit, de aztán minden vonzerőddel felvértezve lépj elő és örvendeztesd meg ezzel párodat!

Ikrek – hétvégi szerelmi horoszkóp

Úgy érezheted, hogy ma hiába vágysz egy kis romantikára, sehogy sem sikerül, valami mindig közbejön és beszürkíti a rózsaszín felhőket. Valahogy mégis időt és módot kéne találnod a pároddal való meghitt együttlétre – alakítsd, szervezd úgy a hétvégét, hogy senki és semmi ne állhasson közétek. Bátran nézzetek a jövő felé, tervezgessetek! Hagyd hátra a múltat, engedd el a régi sérelmeket, felszabadultan lépj tovább!

Rák – hétvégi szerelmi horoszkóp

Lehet, hogy annyi minden történt a héten, amit esetleg még nem is tudtál teljesen lezárni, hogy képtelen lehetsz kiszakadni a nyüzsgésből és letenni a feladatokat. Pedig jó lenne visszahúzódnod szeretett otthonod menedékébe, kedvesed karjai közé. Őrizd meg nyugalmadat és ahelyett, hogy megsértődnél mindenre és mindenkire a helyzet miatt, keresd a legegyszerűbb megoldást. Ha kitaláltál valamit, tartsd is magad ehhez!

Meglepetés doboz egy férfi tenyerén

Meglepi… (fotó: Unsplash)

Oroszlán – hétvégi szerelmi horoszkóp

Ha kedvesed váratlanul átvenné az irányítást, vegyél erőt magadon, engedd el a kormányt és add át teljesen neki! Hagyd magad elcsábítani, kövesd őt arra, amerre mutatja az utat. Nem kell mindig neked kezdeményezned. Fontos, hogy pároddal minden szinten összehangolódjatok, mentálisan, érzelmileg és fizikailag is. Bármelyik hiányozna, ott olyan űrt keletkezik, ami hosszú távon nem tesz jót kapcsolatotoknak.

Szűz – hétvégi szerelmi horoszkóp

Ha bátran belevágsz a kalandba, meglepő dolgokat fedezhetsz fel. Ehhez az kell, hogy ne rágódj a múlton, ne aggódj a jövő miatt, hanem éld meg minden pillanatnak a maga varázsát. Légy optimista, lásd meg a jót, hidd el, hogy ez segít megfelelő irányba terelni a helyzetet. Sok szempontból tőled függ, hogy hogyan alakulnak a dolgaid és milyen irányt vesz a kapcsolatod a jövőben. Ha már van párod, fogjatok össze, még erősebben, mint eddig.

Mérleg – hétvégi szerelmi horoszkóp

Megmutathatod romantikus énedet teljes valójában párodnak. Sőt, erotikus kisugárzásoddal is tarolhatsz… Hagyd, hogy kibontakozzon szerelmetek, a köztetek lévő köteléket ez megerősítheti. De ez csak akkor valósulhat meg, ha nem akadsz fenn minden apróságon. Ha pedig nehezebb helyzetet hozna a hétvége, akkor inkább humorral kezeld a dolgot, mint sértődéssel. Inkább dobd fel párodat, mint külön durcáskodjatok.

Skorpió – hétvégi szerelmi horoszkóp

Nézz rá arra a számtalan lehetőségre, amit kapcsolatod tartogathat. Ez az időszak nemcsak az egyéni kiteljesedésedet segítheti, hanem pároddal közös életetekben is új kapu tárolhat fel előttetek. Milyen közös jövőre vágytok? Ne halogassátok a megvalósítást! Úgy lesz kerek, ha mindketten beleteszitek a saját erőtöket, melyek – optimális esetben – kiegészítik és kiegyensúlyozzák egymást. Bár kedvesed már nyilván tisztában van erotikus vonzerőddel, most még őt is meglepheted…

Nyilas – hétvégi szerelmi horoszkóp

Hétvége van, olyasmi is beleférhet, ami a rohanós hétköznapokba nehezen. Lehet, hogy párod meglep egy finom reggelivel, de az sem utolsó ötlet, hogy te viszed neki ágyba a finomságokat. Ha egy kérdés kapcsán nem tudnátok megegyezni, képzeld magad a másik helyébe, hogy jobban átérezd az ő helyzetét és megértsd az érvelését. Adjatok magatoknak pihenőidőt, ez új ötletek születését is segítheti…

Bak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Lehet, hogy kihívások várnak rátok, ha szeretnétek összeegyeztetni családi és társasági életeteket azzal a kívánsággal, hogy kettesben legyetek. Lépj ki a megszokott koordináta-rendszeredből, adj teret az új ötleteknek, üdvözöld a meglepetéseket – ezek valamelyike hozhatja el a várva várt megoldást. Bár véges a hétvége, de ha ügyesek vagytok, minden bele fog férni és így feltöltődve, kipihenten vághattok bele a következő időszakba.

Szerelmespár rózsaszín felhőben

Rózsaszín felhőben (fotó: Unsplash)

Vízöntő – hétvégi szerelmi horoszkóp

Szárnyaljon a képzeleted, egyből vizsgáld meg azt is, hogy a megálmodott dolgokat hogyan tudnád formába önteni – szerelmed legnagyobb meglepetésére és remélhetőleg örömére. Lehet, hogy nem minden működőképes, amit kigondoltál, de sebaj, éppen elég lesz, ha az egyik ötletedet megvalósítod, különösen ha az a közös életeteket szépíti meg. Vedd kezedbe az irányítást és vezesd a megálmodott partok felé közös hajótokat.

Halak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Romantika, kaland várhat rátok a hétvégén, vesd bele magad fesztelenül és bátran. Ne utasítsd el az érkező szerencsés lehetőségeket! Lépj ki a megszokás unalmából, és vedd fontolóra, hogy a változás hozhat ugyan kihívásokat, de jót is. Ez persze nem a meglévő kapcsolatod feladását jelenti, hanem annak felfrissítését, megújítását. Randizzatok úgy, mintha az első lenne, felidézve és felizzítva a kezdeti tüzet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top