nlc.hu
Horoszkóp

Hétvégi horoszkóp szerelmeseknek

Szerelmi horoszkóp 2022. november 12-13. – Őszinte beszélgetésbe merülve

Kerüljétek a félreértéseket, inkább kuckózzatok be egy jó meleg teával és beszéljétek végig minden aktuális közös dolgotokat!

Ismerd meg, milyen kihívások várhatnak a hétvégi szerelmi horoszkóp szerint a csillagjegyedben rejlő erők szerint. A sajátod mellett érdemes elolvasni a párodnak szóló üzenetet is, ennek segítségével jobban tudsz majd kapcsolódni hozzá. A szerelmi horoszkóp segít eligazodni a párkapcsolatok útvesztőjében…

Kos – hétvégi szerelmi horoszkóp

Ma időszerű lehet, hogy tartalmas beszélgetéseket folytassatok. Különösen érdekelhet egy adott téma, amit szeretnél minden oldalról körüljárni, de fontos, hogy érzékeld, meddig mehetsz el, hol van párod tűrőképességének határa – lehet, hogy őt jobban felzaklatja a téma, mint téged. Összpontosíts a pozitív érzelmeidre, ezekkel a szívedben nyílj meg szerelmed előtt. Ne habozz, ha fel kell fedned mély és őszinte viszonyulásodat iránta!

Bika – hétvégi szerelmi horoszkóp

A kapcsolati zónád olyan hatás alatt áll, hogy ne lepődj meg, ha semmi másra nem vágysz, csak éjjel-nappal beszélgetni pároddal. Kiöntheted neki a szíved, ha már olyan közeli viszonyban vagytok, de azért ne ess túlzásba, ne rémiszd el, nem lenne jó senkinek, ha „túl sok” lennél neki. Nem szükséges mindent szavakkal megfogalmazni, Te úgyis profi vagy az érintésekben, simogatásban, próbáld meg ezzel kifejezni az érzelmeidet a verbális mód helyett.

Ikrek – hétvégi szerelmi horoszkóp

Tisztában vagy vele, hogy kapcsolatodban milyen nagy szerepet játszik minden apró részlet, Te olyasmit is észreveszel, illetve figyelsz rá, ami felett más átsiklana. Használd ezt a remek képességedet arra, hogy tökéletessé varázsold a hétvégéteket! Ne sürgess semmit, adj időt párodnak. Ha valóban törődsz vele, az abból is látszik, hogy tekintettel vagy az ő tempójára, az ő érdeklődési körére is. Biztosan megtaláljátok a közös nevezőt…

Rák – hétvégi szerelmi horoszkóp

Ha szeretsz beszélgetni, most aztán itt az alkalom. Támaszkodj különleges és finom megérzésedre a témát és a megfelelő időt illetően. Varázslatos mélységek nyílhatnak meg előttetek, ha megtaláljátok a közös hangot. Összpontosíts érzéseid hiteles feltárására, így elkerülhetsz bárminemű félreértést. Új rétegeket tárhattok fel egymás megismerése során, melyek akár új közös célok kitűzését is segíthetik, akár hosszú távon.

Szerelmespár

Közös hullámhosszon (fotó: Unsplash)

Oroszlán – hétvégi szerelmi horoszkóp

Otthon igazán elemedben érezheted magad, olyannyira, hogy szívesen merülsz beszélgetésbe kedveseddel, mely mélyebb érzelmi húrokat pendíthet meg bennetek. Az összecsiszolódásban mindenképp segíteni fog, ha őszintén feltárjátok egymás előtt kívánságaitokat. Közös érdeklődési körötök mentén még közelebb kerülhettek a másikhoz, de fontos, hogy lehetőség szerint előzzétek meg a nézeteltéréseket.

Szűz – hétvégi szerelmi horoszkóp

Együttérzően fogalmazd meg mondandódat, ügyelve arra, hogy véletlenül se bántsd meg partneredet egy túl nyers megfogalmazással. Lehet, hogy neked ez az egyértelmű és csak a félreértést akarod elkerülni, de ha ő mimózaként reagál, máris megvan a baj… Ez jó alkalom arra, hogy gyakorold és erősítsd empatikus képességedet, melynek segítségével pofonegyszerű lesz kedvesed érzelmeire hangolódnod.

Mérleg – hétvégi szerelmi horoszkóp

Lehet, hogy önértékelésed nincs most a topon, de ettől még bátran vesd bele magad egy jó kis beszélgetésbe, ennek sodra elfeledtetheti veled aktuális bajodat és lehetséges, hogy közben a megoldásra is rájössz. Legyetek őszinték egymással szerelmeddel, hogy egyértelműen kiderüljön, ki mire vágyik, nehogy elbeszéljetek egymás mellett és ezzel tönkrevágjátok a hétvégi közös időt. Jobb, ha kimondod azt, ami bánt, mintha belül kritizálod a másikat.

Skorpió – hétvégi szerelmi horoszkóp

Rendkívüli vonzerőd arra csábíthat, hogy erre támaszkodva öntörvényűen érvényesítsd akaratodat. Engedd el ezt a szándékodat, inkább kezdeményezz kétoldalú kommunikációt pároddal. Nyisd meg a szíved és légy őszinte! Ez most a Te időd, könnyen fog menni szavakba önteni mély érzéseidet szerelmed iránt. Persze, ha nem bízol meg teljesen a párodban, akkor nehezebb a helyzet, ha így áll a dolog, kapcsolatotok alapjait kéne megvizsgálni.

Nyilas – hétvégi szerelmi horoszkóp

Az első lépés megtétele nehéz lehet, de szánd rá magad, tedd meg és vesd fel azt a témát, amit esetleg régóta kerülgettek. Jobb, ha mihamarabb túlestek rajta, most esélyetek van arra, hogy megrágjatok mindent, megelőzve a félreértéseket. Álmodjatok, álmodozzatok együtt. Egy kis közös romantikázás sosem árt, szánjatok rá időt a hétvégén, amikor kizártok mindent és csak kettőtöké a világ.

Bak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Hétvégén legyen rá alkalom, hogy alaposan átbeszélitek közös terveiteket. Nem vagytok egyedül, családotokra, barátaitokra is bizton számíthattok, ha olyan volumenű dologról van szó. Ha valami ellentét támad köztetek, próbáljátok elfogadni, hogy a másik különbözik, elvégre azért szerettetek egykor egymásba, amilyen a másik, elfogadva őt jóban-rosszban. A megértés lehet az út az együttműködésetekhez.

Szívet formázó kéz

Szeretet (fotó: Unsplash)

Vízöntő – hétvégi szerelmi horoszkóp

Sziporkázol és ezzel újra és újra ámulatba ejtheted és lenyűgözheted párodat. Sosem lehet elég a fifikás bókokból, a kényeztetésből, amivel hétvégén elhalmozhatod kedvesedet. Vigyázz azonban, hogy mit árulsz el, illetve mit titkolsz előtte, mindkettő vezethet félreértéshez és akár veszekedéshez is, ha valamelyikőtök a kelleténél jobban a szívére veszi. Az őszinte megbeszélés elengedhetetlen ilyenkor, hogy kellőképpen tisztázzátok a dolgot.

Halak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Hétvégén le kéne ülnötök egy békés helyre, egy nyugodtabb időszakban, hogy alaposan átbeszéljétek közös dolgaitokat, különös tekintettel a bonyodalmakra, vagy olyan témákra, melyek nem csak benneteket érintenek közvetlenül. Lehet, hogy ingatagnak érzed ezt a kommunikációs terepet, és nagy bátorságot kíván tőled, de hosszú távon mindenképp megéri tisztázni a dolgokat. Ha kisimítjátok a feszültséget, a hétvége további része már csak a tiétek lesz…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top