nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek és a karácsonyi hangulat

Ezek a csillagjegyek gőzerővel készülnek az ünnepekre

Ez a 3 csillagjegy már elkezdte a készülődést, és jegyükre jellemző módon dekorálja otthonát, hogy az advent kezdetére teljes pompában ragyogjon.

Ikrek

Ha valaha érezted már a kínt, amit a hajdani technikaórákon készülő pontos és precíz ünnepi díszek készítése okozott, biztosan nem Ikrek a jegyed. Ő elemében van, amikor egy ilyen bonyolult feladatot kell teljesítenie. Ügyes, sokoldalú és gyorsan képes bármilyen újdonság elsajátítására. A karácsonyi díszítés neki nem csupán egy lelki felkészülés, hanem egy feladat, amit természetesen ragyogóan teljesít. És persze közben kikapcsolódik: a finom metszésű papír hópelyhek szinte meditációként hatnak felfokozott elméjére, és nagyon büszke lesz a két keze munkájára.

Csillagjegyek és a karácsonyi hangulat

(Fotó: Getty Images/Anastasiia Krivenok)

Bika

Biztosan áll a földön, gyakorlatias és felelősségteljes a Bika. De szeret a két kezével alkotni, és ha nem is tehetséges művész, közel állnak hozzá a művészetek. Kedveli a természetet, gyakran hoz haza túráiról érdekes faágakat, fenyőtobozt. Az ünnepvárás számára egy folyamat, ahol összeszedi, kiválogatja ezeket, és saját készítésű díszekkel szépíti a lakást. Az ízek, illatok szerelmese, ilyenkor előkerülnek a téli illóolajak, és narancshéj, fahéj, szegfűszeg aromája lengi be az otthonát.

Kos

A tűz elem szülötte, szenvedélyes, forrófejű személy. Bátor és szókimondó, és nem ér rá túl sokat foglalkozni az ünnepi dekorációval. Letisztult, egyszerű holmikat szeret, így a lakása díszei is ilyenek. Egyszerűen kitehetők, mindenhez illenek. A Kos szeret leülni egy pohár borral a kezében a télies estéken, így számára az ünnepek közeledtével egyre több gyertyafény jelzi a felkészülést. A  lakás több pontján feltűnnek a különböző színű, formájú gyertyák és mécsesek, akár illatos változatban is. Elpihenni egy rohanós nap után, meggyújtani a fényeket, elmerengeni a lángokon – a Kos így hangolódik az ünnepekre.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top