nlc.hu
Horoszkóp

Hétvégi horoszkóp szerelmeseknek

Rád adnám kockás takaróm… – Szerelmi horoszkóp 2022. november 26-27.

Nyugodtan tervezhettek összebújós hétvégét, ami mindkettőtöknek pihentető az év végi nagy hajtásban.

Ismerd meg, milyen kihívások várhatnak a hétvégi szerelmi horoszkóp szerint a csillagjegyedben rejlő erők szerint. A sajátod mellett érdemes elolvasni a párodnak szóló üzenetet is, ennek segítségével jobban tudsz majd kapcsolódni hozzá. A szerelmi horoszkóp segít eligazodni a párkapcsolatok útvesztőjében…

Kos – hétvégi szerelmi horoszkóp

Ha erőt és magabiztosságot sugárzol magadból, az kétségkívül szexivé és vonzóvá tesz, feltéve, ha megtalálod a határt és nem nősz a másik fejére. Pároddal új utak nyílhatnak előttetek, óvatosan nézzetek rá és fontoljátok meg, hogy szeretnétek-e arra menni és persze alapként azt is, hogy együtt léptek-e erre az útra. A múlt eseményei nagy hatással lehetnek döntésetekre, ezzel felvértezve tekintsetek közös jövőtökre!

Bika – hétvégi szerelmi horoszkóp

Lehetséges, hogy most könnyebben ki tudsz törni a megszokások rabságából és rá mersz lépni az előtted megnyíló új utakra. Legalább egy kis kockázatot mindenképp vállalni kell, ha új dolgot próbálsz ki… Ha nem is az az ember vagy, aki élvezi a bizonytalanságot, tarts ki, és nézd meg, hogy hogyan tudod a legjobbat kihozni ebből a helyzetből. Lehetséges, hogy ehhez viszont el kell engedned valamit vagy valakit.

Ikrek – hétvégi szerelmi horoszkóp

Fedezd fel szerelmed eddig rejtett oldalait, lehet, hogy ez új távlatokat nyit kapcsolatotokban. Bármikor képes vagy villantani intellektusod sziporkáival, ezt akár párodnak vagy kiszemeltednek is bevetheted. Ha a megfelelő helyen és módon teszed, a siker garantált. Számos lehetőség nyílhat meg előttetek, érdemes építgetni a közös jövőt vagy akár már most tervezgetni a következő évet: mibe kéne közösen beleugranotok?

Rák – hétvégi szerelmi horoszkóp

Vedd elő pozitív szemléletedet, optimista énedet és ezekkel vond óvó szárnyaid alá kedvesedet, biztosan hálás lesz az általad nyújtott biztonságért. Érzelmeid hullámzását egy jó közös cél tarthatja kordában, megakadályozva, hogy túlcsorduljanak vagy rossz irányt vegyenek. Bár akadhat valamilyen kapcsolati problémátok, de erre ne nyűgként tekints, inkább lehetőségként ahhoz, hogy alaposabban megismerjétek egymást és ezzel mélyüljön egymás iránti kötődésetek.

Szerelmespár takaró alatt

Rád adnám kocks takaróm… (fotó: Unsplash)

Oroszlán – hétvégi szerelmi horoszkóp

Még van annyi hátra az évből, hogy léphettek közös álmaitok felé egy nagyot. Buzdítsd párodat, legyetek nyitottak az új lehetőségek felé, még akkor is, ha ez nyilvánvaló változásokkal fog járni. Teremtsetek egyensúlyt kapcsolatotokban, egyenrangú félként mindkettőtöknek legyen szava a döntésben. Humorral a nehezebb helyzeteket is fel tudod oldani, csökkentve egy feszült helyzet kényelmetlenségét.

Szűz – hétvégi szerelmi horoszkóp

A pozitív változások irányába kéne lépned, ebben segíthet, ha minél jobban ellazulsz, belesimulsz a kialakult helyzetbe. Könnyebb lesz meghozni a jövőtöket érintő döntéseket, ha nem feszülsz bele a kérdésbe és nyitott vagy a változásra. Lehet, hogy szokásod szerint szeretnéd beleadni lényed legjavát a kapcsolatba, de ezt próbáld úgy tenni, hogy közben te is jól érezd magad, feloldódva párod karjaiban.

Mérleg – hétvégi szerelmi horoszkóp

Bármikor megteheted, hogy változtatsz szokásaidon, másképp csinálod a dolgokat, mint eddig. Érdemes megfigyelned, hogy ekkor mi történik, persze azt is figyelembe véve, hogy hogyan hat mindez a párodra és kapcsolatotokra. Az újdonság felpezsdíthet benneteket. Hétvégén szánjatok rá időt, hogy megbeszélitek aktuális dolgaitokat, nyugodtan kivesézve az egész problémakört és annak hosszú távú következményeit.

Skorpió – hétvégi szerelmi horoszkóp

Lehetséges, hogy változásra vágysz, de nézd meg, hogy ezt hogyan lehet minél fájdalommentesebben megoldani. Elképzelhető, hogy ez nem kivitelezhető, de a mértékét akkor is érdemes csillapítani. Semmiképp se lépj elhamarkodottan a kapcsolatod ügyében. Nézhetsz kicsit a múltba, mert az ott szerzett tanulságok segíteni fognak, hogy a jelenben felmerülő kapcsolati problémádra hatékonyabb megoldást találj.

Nyilas – hétvégi szerelmi horoszkóp

Egyeztessetek pároddal, hogy mindkettőtöknek elfogadható döntést tudjatok most hozni. Lehetnek érvek és ellenérvek, nézzétek végig mindet, adj teret és kibontakozási lehetőséget a másik félnek. Annyit nem ér az egész, hogy összevesszetek és ez árnyékot vessen az egész hétvégétekre. Ha sikerült döntésre jutnotok, együtt tegyétek meg az első lépéseket e közös új irány és lehetőség felé.

Bak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Most kibontakoztathatod minden jó tulajdonságodat, párod legnagyobb örömére. Persze a negatív dolgok is erősödhetnek, de szabadságodban áll választani és annak adni energiát, ami erősít téged is és kapcsolatodnak is jót tesz. Akár új dolgokat is érdemes most kipróbálnod, vállalva persze az ezzel járó kockázatokat. De minden lehetséges, minden akadályt ledönthetsz, ha szívvel-lélekkel veted bele magad, utat engedve pozitív érzelmeidnek.

Vízöntő – hétvégi szerelmi horoszkóp

Hallgass belső hangodra, isteni szikra is kipattanhat, ami új fénnyel világítja meg kapcsolatotokat. Kedvesedet is feldobhatod és szórakoztathatod, ha sziporkázol, ha pedig társaságba mentek, ott is sikered lehet. Vasárnapra pedig rád vetülhet minden figyelem, te kerülhetsz a középpontba, de ettől nem kell zavarba jönnöd, egyszerűen csak add magadból a legjobbat és legszerethetőbbet.

Halak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Lehet, hogy valami nem hagy nyugodni és minden fórumon keresed rá a megoldást. Ha szánsz egy kis időt arra, hogy önmagadban, önmagaddal légy, kipattanhat a fejedből az ötlet, ami megoldást mutat. Azért ne hagyd magára kedvesedet egész hétvégére, és amikor együtt vagytok, mutasd ki bátran érzelmeidet párod felé, ne hagyd kétségek közt vergődni. Keressétek a kapcsolódást egymással minden lehetséges szinten!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top