nlc.hu
Horoszkóp

Hétvégi horoszkóp szerelmeseknek

Szerelmi horoszkóp 2022. december 24-25. – Karácsonyi összebújás

Nem most van az ideje annak, hogy a szőnyeg alá söpört kapcsolati problémákat elővedd. Inkább lásd a szépet és jót kedvesedben és ünnepeljetek egységben-szeretetben!

Ismerd meg, milyen kihívások várhatnak a hétvégi szerelmi horoszkóp szerint a csillagjegyedben rejlő erők szerint. A sajátod mellett érdemes elolvasni a párodnak szóló üzenetet is, ennek segítségével jobban tudsz majd kapcsolódni hozzá. A szerelmi horoszkóp segít eligazodni a párkapcsolatok útvesztőjében…

Kos – hétvégi szerelmi horoszkóp

Hangolódj rá az ünnepi érzésekre, engedj párod unszolásának, ha rá akar venni valamire. Valószínű, hogy ő is a lehető legjobban szeretne mindent elrendezni az ünnepi hétvégére. Ha kéz a kézben, együtt haladtok, nem csúszhat hiba a dolgokba, és minden jól alakul a karácsonyi programokban. Legyen helye egy kis elcsendesedésnek, és annak is, hogy kimozdultok a levegőre, legalább egy séta erejéig.

Bika – hétvégi szerelmi horoszkóp

A szombat délelőttöt még remekül felhasználhatjátok arra, hogy mindent elrendezzetek estére. Hidd el, kedvesed beéri kevesebb sütivel is, sokkal jobban fog örülni, ha nem holtfáradtan esel be a karácsonyfa alá. Inkább kevesebb fogás legyen, de te kipihenten és ragyogón jelenj meg a karácsonyesten. Add át magadat az ünnepnek és a szerelemnek…

Ikrek – hétvégi szerelmi horoszkóp

Szokásodhoz híven elbűvölő lehetsz a karácsonyi összejöveteleken. Ha szingli vagy, ez kifejezetten jól jöhet… Ha pedig pároddal mész, akkor természetesen őt is részesítsd ragyogó mosolyodban és kisugárzásodban. Miután szép tervezetten elvégeztetek mindent, ami az ünnepléshez szükséges, szórakoztathatod az ünnepi társaságot.

Rák – hétvégi szerelmi horoszkóp

Ma igazán elmerülhetsz az általad annyira szeretett és fontosnak tartott családi körben. Szerencsés vagy, ha szerelmed igazi partner ebben. Légy kedves a nem túlzottan kedvelt távoli rokonnal is, azt a kis időt igazán ki lehet bírni, míg karácsonykor találkoztok. Erősítsd most a kedvesed iránt érzett érzelmeidet is, gondolj arra, mi mindenért lehetsz hálás neki.

Oroszlán – hétvégi szerelmi horoszkóp

Oszd meg szerelmeddel, mit érzel iránta, szóban, írásban, dalban vagy ahogy csak fantáziád és kreativitásod engedi. Pároddal az ünnepi vendégjárás közepette is legyen saját időtök, amit beszélgetéssel vagy egyszerűen csak összebújással töltötök. Engedjétek el a fegyelmet, lazuljatok együtt legalább egy kicsit!

Szűz – hétvégi szerelmi horoszkóp

Ne bánkódj, ha húznod kellett az ünnepi listádból és nem jutott időd mindenre. Lehet, hogy még hétvégén is feszít a fegyelmezettség érzése, de ennek ellenére próbálj ellazulni. Figyelj inkább kedvesedre, próbáld kitalálni, mivel okozhatnál neki még egy kis meglepetést az ajándékok mellett, vedd észre alig érzékelhetően leadott jelzéseit látva, hogy mire vágyik!

Mérleg – hétvégi szerelmi horoszkóp

Most aztán lesz rá lehetőséged, hogy eleget beszélgess családoddal, szeretteiddel. Lehet, hogy emiatt párod kissé háttérbe szorul, de ha lehetséges, legyen csak kettőtöknek is külön ünnepi időtök. A szeretetteli hangulatban sokkal gördülékenyebben mehet köztetek a kommunikáció, mint egy feszültebb időszakban.

Pár karácsonyi zokniban

Páros karácsony (Forrás: Unsplash)

Skorpió – hétvégi szerelmi horoszkóp

Most végre lesz lehetőség és főleg elég idő, hogy nyugodtan beszélgessetek. Ez nem korlátozódik párodra, hanem a tágabb család is beleérthető. Elragadó lehetsz, kedvesed méltán lehet büszke rád, ha mély beleérző képességedet latba vetve mindenkihez lesz pár kedves szavad. Az ünnepi hangulatban új távlatok nyílhatnak meg előttetek…

Nyilas – hétvégi szerelmi horoszkóp

Valószínű, hogy sikerült a tökéletes ajándékot megtalálnod kedvesednek. Ha tényleg így van, megérte minden befektetett energiád és mély megérzésed. Ne elégedj meg ennyivel, egész hétvégén hordozd tenyereden párodat, kényeztesd és halmozd el rajongásoddal. Ez különösen jól fog esni neki, ha az ünnep előtti mókuskerék túlságosan megterhelő volt számára.

Bak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Az egész hétvége a te időd, minden jó tulajdonságod felszínre kerülhet. Használd ezt és vesd be kedvesednél is! Most igazán minden terved és elgondolásod sikerülhet. Alkalmas lesz az idő mindenféle eszmecserére, legyen szó beszélgetésről, vagy a távoli családtagok esetén, jobb híján online kapcsolattartásról. Pároddal pedig jusson időtök egy kis összebújásra is!

Vízöntő – hétvégi szerelmi horoszkóp

A titkokat, magadban eddig egyedül forgatott terveket ideje lenne megosztanod kedveseddel. Vezesd elő kellő türelemmel és beleérzéssel a témákat, így párod venni fogja a lapot. A bizalom megerősödhet köztetek, minél több dolgot tártok fel egymás előtt. Hagyd feltörni magadban a szerelem hullámait, de vigyázz, nehogy elvigyenek…

Halak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Ha szingli vagy, a szerelem a legváratlanabb helyről is jöhet, akár a közvetlen környezetedből… Ha pároddal karácsonyozol, most igazán bensőségessé teheted közös ünnepeteket, így megerősítve a köztetek húzódó szálakat. De azért maradj a földön, lásd a reális lehetőségeiteket közös jövőtökre vonatkozóan és ennek alapján tervezgessetek!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top