nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek és a hétkezdés

Ezeknek a csillagjegyeknek remek lehetőségeket tartogat a hét

Nekik mostantól bármi sikerülhet, amibe csak belevágnak.

Mérleg

Eljött az ideje, hogy kockáztass egy kicsit. Bármi megtörténhet ugyanis, ha kellően nyitottan állsz a változásokhoz, az újdonságokhoz. Az életed egyre izgalmasabb lehetőségeket mutat meg előtted, de vajon kellően bátor vagy, hogy élni is tudj ezekkel? A bolygók támogatnak téged ezen a különleges héten, úgy hogy ne vesztegesd tovább az időt fölöslegesen, inkább szedd össze minden bátorságodat és hitedet, és tedd meg a legfontosabb lépéseket. Érdekes és izgalmas tapasztalatokat gyűjthetsz, és most sokkal többet is tanulhatsz, mint korábban bármikor. Ha eddig visszafogtad magad, akkor mostantól nyisd meg a szívedet, és lépj túl az akadályokon, a korlátaidon. Menni fog, érdemes!

Csillagjegyek és a jövő hét

Fotó: Getty Images/Paul Burns

Vízöntő

Nem is gondolnád, mennyi szépség rejlik benned, amit ha továbbra is elnyomsz magadban, sosem ismered meg a valódi énedet. Bármennyire is tele vagy most munkával, magadra is mindenképpen szánnod kell az időből. Hozd ki magadból a tehetséget, a képességedet, legyél minél kreatívabb. Valójában teljesen mindegy, mivel és hogyan teszed ezt, csak fedezd fel az alkotás örömét. Ne lepődj meg azon sem, ha a párodat is sokkal szebbnek látod, és a szerelem is fellángol a szívedben. Ezen a héten bármi megtörténhet…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top