nlc.hu
Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek jókedvre derítenek

Ezek a csillagjegyek jókedvre derítenek

Ha olyan társat keresel, aki mindig megnevettet, és folyamatosan csöpögteti beléd a jó hangulatot, akkor ezen csillagjegyek között érdemes keresgélned.

Nyilas

A Nyilas semmit sem szeret jobban, mint hogy az élete partihoz hasonlítson. Imádja a vidám társaságot, s az is biztos, a vicces és jó hangulathoz mindig nagyon sokat tesz hozzá. Órákig képes humoros történeteket mesélni, a vidámsága egyszerűen ragályos. Mellette mindig jobb lesz a hangulatod, és az optimizmusából is sokat meríthetsz. Hihetetlenül intelligens és okos, de nem árt, ha fenn tudod tartani az érdeklődését irántad. Az is biztos, hogy a szívét elnyerni valódi kihívás…

Ezek a csillagjegyek jókedvre derítenekMérleg

A Mérleget semmi sem teszi boldogabbá, mint amikor boldognak látja a környezetét. Mindig tesz róla, hogy mosolyt csaljon az arcodra, mert harmóniára, békére, boldogságra törekszik. Nagyon szeret beszélgetni, s mindig izgalmas, ugyanakkor könnyed beszédtémákat javasol. A vidámság mindennél fontosabb neki. Imádja a vicces gifeket, amikre mindig számíthatsz, ha épp nincs jó kedved. Valahogy belülről érzi, mivel dobhatja fel a hangulatot.

Kos

A Kos szívesen szerepel, s remek humorával nem is kell sokat tennie a többiek figyelméért. Néha picit nyersen, s talán túl őszintén fogalmaz, de mondandójának mindig van súlya. Nagyon szórakoztató csillagjegy, poénjai mindig ülnek, szóval mellette is könnyesre nevetheted magadat. Optimista és vidám típus, aki akkor a legboldogabb, ha vidámságot csempészhet az életedbe. A legmélyebb pontról is képes újrakezdeni a humor segítségével. Téged is erre biztat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top