nlc.hu
Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy nem nagyon találja magát a héten

Ez a 3 csillagjegy nem nagyon találja magát a héten

Ezeknek a csillagjegyeknek a hét bőven hozhat megpróbáltatásokat.

Kos

Valójában nincs is olyan sok okod a panaszkodásra, de mégsem találod a helyedet ezen a héten, annak oka, hogy sokkal érzékenyebben reagálsz az energiákra, mint általában. De ez egyáltalán nem baj, és hidd el, nem is a gyengeség jele. Most épp az lenne a legfontosabb, hogy tudatosan figyelj magadra, a lelkedre, az érzéseidre. Érezd át, éld meg, hiszen pontosan gyógyíthatod meg a lelkedben érzett fájdalmat. Ha figyelmen kívül hagyod, újra és újra visszatér, de ha megengeded magadnak, szépen lassan begyógyulnak a régi sebek.

Nehéz hét elé néző csillagjegyek

Fotó: Getty Images/Justin Case

Oroszlán

Amit most érzel, az is rendben van… Talán még mindig inkább magadban, a saját világodban töltenéd az időt. Nem baj az sem, ha nem akarsz a való világgal szembesülni. Sőt, a legjobbat teszed most magadnak, ha csak azokkal a szeretteiddel találkozol, akikkel bármiről és őszintén beszélgethetsz. Csak olyasmire mondj igent, amihez valóban kedvet érzel, amihez meg nem, azt mondd le, senki sem fog elítélni érte. Ez a hét tökéletes, hogy szembenézz a múlttal, felidézd a fájdalmasabb emlékeket is. Semmit se akarj visszafojtani magadba, hagyd, hadd törjenek az érzések a felszínre. Sírj, ha sírni kell.

Nyilas

Ezen a héten sokkal komolyabbnak tűnsz, mint általában. Nem leszel igazán vicces és vidám kedvedben, de ez csak egy folyamat ahhoz, hogy még inkább értékeld a boldogságot, az élet valódi örömeit. Hajlamos lehetsz túlzottan is a múlton merengeni. Figyelj rá, és hozd vissza magadat, amikor elöntenek a negatív és fájdalmas érzések. A legfontosabb feladat, hogy megbékélj a múlttal, bármi és bárkivel is történt egykoron. Nincs miért büntetni magadat, ami megtörtént, megtörtént, engedd el és inkább bocsáss meg mindenkinek, beleértve önmagadat is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top