nlc.hu
Horoszkóp
Csillagjegyek, akik saját magukon sem képesek eligazodni

Csillagjegyek, akik saját magukon sem képesek eligazodni

Nemhogy a többiek érzéseit nem tudják megérteni, a sajátjaikat sem értik.

Bika

A Bika gyűlöli a felszínességet, így ő sosem éri be az egyszerűen, felszínesen letudott dolgokkal. Szeret az érzelmek mélyére tekinteni, és mindent alaposan meg akar érteni. Viszont ez sokszor túlzottan is sok melóval jár, közben szinte belecsavarodik az analizálásba, míg végül a problémák forrásaként saját magát okolja.

Bizonytalan csillagjegyek

Fotó: Getty Images/Bloom Productions

Ikrek

Lehet neheztelni az Ikrekre, amiért álarcot mutat, de valójában fölösleges, mert neki is épp elég teherrel jár a kétarcú személyisége. Gyakran azt sem tudja eldönteni, örömöt vagy bánatot érez-e, ezért vele az is megesik, hogy pontosan az ellentétes érzelmeket mutatja ki, mint amit belül tényleg gondol és érez.

Kos

A Kos a belső félelmeit hajlamos kivetíteni a valós helyzetekre, ezért előfordul, hogy bizonyos dolgokra rosszul reagál, amivel aztán jól összezavarja a környezetét. Ő mentálisan pontosan olyan nyughatatlan, mint fizikálisan: a gondolatai 0–24 óráig pörögnek, így van ideje minden helyzetre teljesen más kimenetelt elképzelni, mint ami a valóságban történik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top