nlc.hu
Horoszkóp

Heti holdnaptár

Hallgass belső hangodra a hétfői újhold után! – Heti holdhoroszkóp 2023. február 22–28.

A hétfői Halak újhold erősítheti intuíciónkat, a héten pedig valami új dolog is beindulhat életünkben.

A régiek figyelték és komolyan vették a Hold aktuális járását. Neked sem árt tudni, hogy melyik napon mit tanácsos tenned. Ebben segít a holdhoroszkóp. Vajon hogyan befolyásolja a Hold az életedet?

SZERDA – február 22.

A Hold: nő
Jegy: Halak, 6:16-tól Kos
Kedvező: vitaminok bevitele
Nem ajánlott: fogászati kezelés

Harag és agresszió okozhat feszültséget körülötted és akár benned is, erre jó lesz ma figyelni. Ugyanakkor felpöröghetsz, a Kos jegybe lépő Hold friss, aktív energiákkal tölthet fel. Ez azonban veszélyt is rejthet, ha vadul, ész nélkül törünk előre. Inkább számolj el tízig, mielőtt meggondolatlanul cselekszel vagy akár mondasz valamit, jobb megelőzni a bajt, mint jóvátenni…

CSÜTÖRTÖK – február 23.

A Hold: nő
Jegy: Kos
Kedvező: sütisütés
Nem ajánlott: fogászati kezelés

Mára olyan új kihívásokat időzíts, amihez egyszeri nagy hórukk-energia szükséges. Ma belső gátjaidat is ledöntheted, melyek akadályoztak valami elérésében vagy például egy új projekt elvállalásában. Mindenképp foglalkozz olyan dologgal, melyet éltetni, növelni szeretnél.

Kisfiú holdas világító gömbbel

Fotó: Getty Images

PÉNTEK – február 24.

A Hold: nő
Jegy: Kos, 9:29-től Bika
Kedvező: bőrtáplálás
Nem ajánlott: fogászati kezelés

Ma a szerelem akár az eszedet is elveheti, légy óvatos, vezesd le fölös energiáidat kreatív alkotással. Varázsolj valami szépséget magad köré, teremts rendet, aztán dobd fel környezetedet egy ötletes aprósággal. Akár magadat is díszítheted, vedd elő különleges ékszereidet. Arra viszont ügyelj, hogy ma mennyit nassolsz, most jobban lerakódhatnak a kilók, mint máskor.

SZOMBAT – február 25.

A Hold: nő
Jegy: Bika
Kedvező: bőrápolás, pakolások

Ne tagadd meg magadtól a pihenést, ha megteheted, különösen most hétvégén. De találj mára aktívabb szórakozást is, nem lenne jó egész nap a fotelban tespedni, legalább egy kis időre pattanj fel és mozgasd át magad valahogy… Ma kölcsönösen figyeljetek egymásra szeretteiddel, fejezzétek ki kötődéseteket a saját szeretetnyelveteken.

VASÁRNAP – február 26.

A Hold: nő
Jegy: Bika, 16:50-től Ikrek
Kedvező: vitaminok

Ma ne kezdj új dolgokba, inkább fejezd be a megkezdetteket. Estére érdemes valamilyen baráti vagy családi találkozót, játékpartit, közös vacsorát beiktatni. Kérdezzétek ki egymást és hallgassátok meg türelemmel a másik beszámolóját! Ha pedig te beszélsz, kerüld az üres szavakat, töltsd meg mondandódat érzelmekkel és fűszerezd egy kis humorral.

HÉTFŐ – február 27.

A Hold: nő
Jegy: Ikrek
Kedvező: társas kapcsolatok ápolása

Ha belefér, ma a kollégáiddal menj ebédelni, hogy legyen idő csevegni, ismerkedni, kapcsolatokat mélyíteni. Ha lehet, találj szövetségeseket projektedhez, próbálj partnereket bevonni terveid megvalósításába. Viselkedésed ne legyen megtévesztő, inkább nyíltan és egyenesen kommunikálj, bonyolítani sem kell a dolgokat. A házimunkákban most érdemes az apróságokra figyelni, ami fölött máskor átsiklik a figyelmünk.

KEDD – február 28.

A Hold: nő
Jegy: Ikrek
Kedvező: arcpakolás

Lehet, hogy ma konfliktusba keveredsz vagy egyszerűen elégedetlen vagy a környezeteddel, de még a vitára is nagy esély van ma. Próbáld megtalálni belső derűdet, hogy senki és semmi ne tudjon ebből kibillenteni. Ha ez mégis megtörtént, találd meg a módját, hogy hogyan tudnál mielőbb megnyugodni. A környezeted is könnyebben lecsillapul, ha belőled nyugalom árad.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top