nlc.hu
Horoszkóp

Heti angyalhoroszkóp a csillagjegyeknek

Csillagjegyek a képzelet angyalszárnyain – Heti angyalhoroszkóp 2023. február 21-27.

Új időszak veszi kezdetét, melyben szárnyaló képzeleted új utat mutathat neked.

Az angyalok szerint engedd el magad, hogy a görcsöktől megszabadulva képzeleted angyalszárnyai ragadjanak magukkal, ezt javasolja az angyalhoroszkóp.

Kos

Az angyalok azt üzenik, hogy rá tudsz látni a mostani helyzetedre madártávlatból, ugyanakkor érdemes nem elnagyolni a dolgokat, hanem foglalkozni a részletekkel is. Képzeld el, hogy milyen lenne az optimális állapot, aztán gondold végig, hogy milyen út vezet odáig és vajon hogyan kéne elindulnod rajta, milyen akadályok várhatnak. Így jobban fel tudsz készülni rájuk…

Bika

Az angyalok azt üzenik, hogy segítenek, ha kapcsolati problémáid merültek fel. Most lehetőség adódik, hogy tiszta lappal induljatok, de ehhez az kell, hogy valóban elengedd magadban is a múlt árnyait, a megbántottságot, a sértettséget, a mellőzöttséget. Adj új esélyt a másiknak és kettőtöknek is!

Ikrek

Az angyalok azt üzenik, hogy repülj fel képzeleted angyalszárnyain és így – más távlatból ránézve a helyzetedre – emelkedj is ki belőle. Ha felszáll a köd és mindent világosabban fogsz látni és átlátni, akár még a megoldás útja is körvonalazódhat előtted.

Rák

Az angyalok azt üzenik, hogy a tegnapi újhold új kezdeteket ígér neked, képzeleted szárnyain repülhetsz vágyott célod felé. Hasznos, ha erre rálátsz, ha ezt elképzeled, ám utána vissza kéne huppannod a göröngyös valóságba és eltervezned a konkrét lépéseidet, megerősítve elhatározásodat.

Oroszlán

Az angyalok azt üzenik, hogy az újhold gazdag építő energiáival töltődhetsz, de ezeknek formát neked kell adnod, tőled függ, hogy mennyire tudod befogni és megzabolázni őket. Amilyen magvakat ültetsz a szívedbe, olyanok fognak kivirágozni. Az fog növekedni, aminek energiát és figyelmet szentelsz.

Szárnyas angyallány lebeg a víz felett

Fotó: Unsplash

Szűz

Az angyalok azt üzenik, hogy a tegnapi újhold friss fantáziát és szárnyaló álmokat kínál, ugyanakkor át kell ezt ültetned a gyakorlatba, amiben nagy hasznát látod praktikusságodnak. Ötvözd ezt a kettőt és semmi nem állíthat meg az álmaid felé vezető úton.

Mérleg

Az angyalok azt üzenik, hogy hangold össze képzeletedet érzelmeiddel és áramló energiáiddal, így teremtve meg egyfajta teremtő összhangot magadban. Lehet, hogy ezt csak te tudod, te érzed, de ne is törődj a kétkedőkkel. Némi praktikummal és gyakorlatiassággal képes leszel formába önteni a megálmodott célt.

Skorpió

Az angyalok azt üzenik, hogy képzeleted szárnyalása, az inspiráció ereje és a megvalósítás képessége mind benned rejtőzik, ezek egységével pedig az angyalok erejével bírsz. Olyannyira, hogy ha felvállalod, nemcsak magad, hanem szeretteid támasza is te lehetsz.

Nyilas

Az angyalok azt üzenik, hogy lehet, hogy a tegnapi újhold erejével most valami újba fognál bele nagy lendülettel, de mégis fogd magad vissza egy kicsit, nehogy fejjel rohanj a falnak, vagy túl sok energiát pazarolj el feleslegesen. Haladhatsz előre, de csak megfontoltan!

Bak

Az angyalok azt üzenik, hogy érdemes lenne egy kicsit magadba nézni. Így feltárulhatnak hajtóerőid és jobban megértheted magad. Ez segíthet, hogy könnyedébben vedd a dolgokat és képzeleted szárnyán kicsit elrugaszkodj a napi nyűgöktől.

Vízöntő

Az angyalok azt üzenik, hogy fontold meg, hogyan tudnád álmaidat, képzeleted ragyogó képeit valósággá változtatni. Varázserőd nincs, de mégis lehet, ha ezt végigviszed! Értelmes módon lépkedj előre ezen az úton, ne sajnáld rá sem az időt, sem a fáradtságot, ezzel szinte megválthatod magad.

Halak

Az angyalok azt üzenik, hogy ez az időszak egyensúlyt, szépséget és friss energiákat hoz neked. Maradj fogékony a szépre és a jóra, járj nyitott szemmel. Belső erőforrásaid biztos támaszt jelentenek, különösen, ha képes vagy megszabadulni a félelmeidtől és a stressztől.

Ez is érdekelhet Csillagjegyek, akik elvannak a saját világukban Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top