nlc.hu
Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek remek barátok

Ezek a csillagjegyek remek barátok

Újabb meglepetéseket okozunk, mert csöppet sem azok a jegyek a legjobb barátok, akikre elsőre gondolnál.

Mérleg

A Mérleg mindenkor őszinte veled, sőt azon igyekszik, hogy ő lehessen a tökéletes barát. Diplomatikus, aki arra törekszik, hogy kisegítsen, kirángasson a beragadt helyzetekből is. Különleges intellektusával könnyen rátapint a problémákra. Ha Mérleg jegyű barátságát élvezed, akkor biztos lehetsz benne, ő mindig talál kiutat a gondokból. Amiatt pedig teljesen fölösleges aggódnod, hogy elpártol mellőled, egy Mérleg sosem tesz ilyet a legjobb barátjával.

Csillagjegyek és a baráti kapcsolatok

Fotó: Getty Images/Flashpop

Skorpió

Annak ellenére, hogy a skorpió mérge gyilkos lehet, a Skorpió jegyében születettekre mindez csöppet sem igaz, legalábbis abban az esetben, ha a barátjának tudhat téged. A Skorpió az élet minden terén szenvedélyes, így a barátjáért is mindent megtesz. Életöröme könnyedén rád is átragad, az életed – ha addig esetleg nem élvezted volna – vele egészen más szinten pörög majd. Abban is biztos lehetsz, hogy elmondja, mikor teszel jót és mikor rosszat.

Halak

Ha olyan ember vagy, akinek fontosak az érzések, az érzékenység, akkor mindenképpen a Halak barátságát keresd. Hogy ő mindenkor megértő lesz veled, abban egészen biztos lehetsz. Meglepődsz majd rajta, Halak jegyű barátod az egyik nap még rejtélyes, a másik nap pedig egészen elképesztő történeteket suttog a füledbe. Megértő lesz veled, amikor szerelmes vagy, akkor, ha éppen szakítottál, de akkor is melletted áll, amikor a depresszióba süllyedsz. Ez a csillagjegy ugyanis minden másnál jobban tudja, milyen érzések viaskodnak benned.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top