nlc.hu
Horoszkóp

Heti holdhoroszkóp és holdnaptár

Fogadd be a szépség pillanatait – Heti holdhoroszkóp 2023. április 12-18.

Áramolj együtt a fogyó Hold energiáival, szippants a tavaszi illatokból és vedd könnyedén az akadályokat!

A régiek figyelték és komolyan vették a Hold aktuális járását. Neked sem árt tudni, hogy melyik napon mit tanácsos tenned. Ebben segít a holdhoroszkóp. Vajon hogyan befolyásolja a Hold az életedet?

SZERDA – április 12.

A Hold: fogy
Jegy: Bak

Ma érdemes minden olyan jellegű feladatodat elővenned, amihez rendszerezőképesség kell. Szánj időt anyagi ügyeid rendezésére, ha nem is érsz a végére, valamennyit haladj vele – csak gondosan, lépésről lépésre. Most igazán hatékony lehetsz, de semmiképp se lépd át a szabályokat. Ne feledkezz meg a húsvéti maradékokról sem, vedd elő kreativitásodat.

CSÜTÖRTÖK – április 13.

A Hold: fogy
Jegy: Bak, 22:42-től Vízöntő

Bár még távoli a hétvége, legalább egy kis relaxációt iktass be a napodba, vagy bármi olyan jellegű tevékenységet, ami feltölt és regenerál. De addig is használd ma önfegyelmedet, ne engedd, hogy bármi is elterelje a figyelmedet arról, amire koncentrálni szeretnél. Nézd most csak az éppen előtted lévő lépcsőfokot és ha arra felértél, akkor vedd sorra a következőt.

PÉNTEK – április 14.

A Hold: fogy
Jegy: Vízöntő

Semmiképp ne aggódd túl magad, különösen, ha az elmúlt napokban minden tőled telhetőt megtettél. Most jöhet egy kis szusszanás, állj meg, nyugodj meg! Ha nem a szabadban vagy, akár tárd ki kicsit az ablakot és vegyél néhány nagy levegőt. Ma ne kezdj új projektekbe, ne vágj bele semmi újba, sokkal inkább zárd le régebbi ügyeidet és amennyire lehet, kerekítsd le a folyamatban lévő dolgaidat.

SZOMBAT – április 15.

A Hold: fogy
Jegy: Vízöntő

Valamilyen játékot, játékos közös programot illessz be a mai napba. Vond be ebbe családtagjaidat, szeretteidet, akár barátaidat is. A lényeg, hogy a vidámság legyen az úr. Emellett jusson időd ma szellőztetni, remélhetőleg friss tavaszi levegő járja majd át a lakást. Törődj az egészségeddel, legalább egy kis séta erejéig, mozgasd meg tagjaidat, szellőztesd át a tüdődet.

Hölgy a tavaszi virágesőben

Virágok közt (Fotó: Getty Images)

VASÁRNAP – április 16.

A Hold: fogy
Jegy: Vízöntő, 00:56-tól Halak

Ha van kerted, ma érdemes időt és energiát szánni a gyomlálásra, mert így kevésbé vagy lassabban nő vissza. Ne kapkodj semmivel, ne is most vágj bele valami új ötletbe, inkább add át magad a sietséget nem igénylő, könnyed házimunkának vagy egyéb tevékenységnek. Ha teheted, ma a hobbidra is fordíts időt, merülj el az általad szeretett tevékenységedben és ezzel gyűjts erőt a jövő hét kihívásaira.

HÉTFŐ – április 17.

A Hold: fogy
Jegy: Halak

Mára érdemes a nagymosást időzíteni, most elvileg kevesebb mosószerre lesz szükséged, de az eredmény mégsem marad el. Egy alapos felmosás is jöhet, lemosás, kimosás is, pancsolj bátran, tüntess el mindenféle koszt a friss víz erejével! A locsolásról se feledkezz meg. Vesd bele magad a héten megoldásra váró ügyeidbe, ne halogasd későbbre!

KEDD – április 18.

A Hold: fogy
Jegy: Halak, 03:10-től Kos

Ha hajlamos vagy a feszültségből eredő fejfájásra, ez most nagyobb eséllyel előjöhet, igyekezz megelőzni. Lazulj bele a dolgok folyásába, ne görcsölj rá a feladatokra, váratlan helyzetekre, inkább a megoldást keresve, ügyesen haladj előre. Ha megoldható, a rohanásban állj meg egy kicsit, pihenj meg, nyújtóztasd meg a tagjaidat, mosolyogj és oldd fel a belső görcsöket!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top