nlc.hu
Horoszkóp

Mamahoteles csillagjegyek

Ezek a csillagjegyek imádnak a mamahotelben

A most következő csillagjegyek szülöttei körében egyáltalán nem ritka, hogy jócskán felnőtt emberként is a szülői házban ragadnak.

Bak

A Bak rendkívül megfontolt csillagjegy, aki minden lépést alaposan megtervez, mielőtt a tettek mezejére lépne. Nincs ez másképp a szülői ház elhagyását illetően sem. Pontosan tudja, mekkora felelősséggel jár az önálló élet megkezdése, éppen azért nem kapkodja el, inkább módszeresen felkészül rá. Esze ágában sincs összeköltözni a barátaival egy lepukkant albérletben, amit közösen is alig tudnak kifizetni. Inkább otthon marad, tanul, jó állást szerez és saját otthonra spórol, miközben viszont arról sem feledkezik meg, hogy lehetőségeihez mérten a szüleit is támogassa. Nem siet sehová, a célt tartja szem előtt.

Mamahoteles csillagjegyek

Fotó: Getty Images

Halak

A Halak ugyan már tinédzserként is gyakran álmodozik arról, mennyire menő lesz majd különköltözni, amikor azonban valóban eljön ennek az ideje, vagy akár a konkrét lehetősége is, jó eséllyel megtorpan és inkább a mamahotelben ragad. Az érzékeny természetű Halakat ugyanis egyszerűen megijeszti, hogy önállóan kell megállnia a helyét a világban, melyet oly gyakran érez túl gyorsnak és túl zajosnak a saját habitusához képest. Számára a családi otthon elsősorban védőburok. Ha végül aztán mégis elhagyja, akár egész életén át visszavágyik oda

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top