nlc.hu
Horoszkóp

Heti holdhoroszkóp és holdnaptár

Milyen változásokat hozhat az újhold hete? – Heti holdhoroszkóp 2023. május 17–23.

Pár napig még készülünk az újholdra, amely péntek délután köszönt ránk és új lehetőségekkel ajándékozhat meg minket.

A régiek figyelték és komolyan vették a Hold aktuális járását. Neked sem árt tudni, hogy melyik napon mit tanácsos tenned. Ebben segít a holdhoroszkóp. Vajon hogyan befolyásolja a Hold az életedet?

SZERDA – május 17.

A Hold: fogy
Jegy: Kos, 14:28-tól Bika

Délelőtt még érdemes új fába vágnod a fejszédet, valamit elindítani, lendületet venni és belefogni, de a délutánt inkább már arra szánd, hogy figyelmet fordítasz meglévő dolgaidra, és a fenntartásukra, éltetésükre összpontosítasz. Szerencsére délutánra a türelmed is megnőhet, időzítsd ekkorra a megbeszéléseket, mert nehezebben fognak kihozni a sodrodból.

CSÜTÖRTÖK – május 18.

A Hold: fogy
Jegy: Bika

Nézz körül dolgaid között, ha meg kell valamit javítani vagy bármilyen módon gondozást igényel, szánj erre időt. Hidd el, egy kis minimális gondoskodás is számít és meghosszabbítja az adott dolog élettartamát. Amire pedig már nincs szükséged, azt engedd el. Ha nem is ítéled kidobásra, nézd meg, hogy mire lehet még jó, de ne álljon a sutba dobva elhagyatottan, kihasználatlanul.

PÉNTEK – május 19.

A Hold: ÚJHOLD 17:55
Jegy: Bika, 20:50-től Ikrek

Hozd ki a lehető legtöbbet az újhold energiáiból, mozdulj előre és semmiképp ne add át magad a tehetetlenségnek, mert akkor a külső erők játékszerévé válsz. Persze, ami jó, biztos és szilárd életedben, azt érdemes megtartani, de nézz körül életterületeidben, hogy hol lehet szükség megújulásra, friss energiák beáramlására. Most érzékeid is kiélesedhetnek, támaszkodj rájuk bátran.

Vizsgáld meg, hogy mi az, ami valódi értéket képvisel az életedben, ami biztos hátországot jelent, ami nincs kitéve a körülmények vad játékának. Ezeket kéne most éltetned és erre érdemes igazán figyelmet fordítanod.

Ugyanakkor mindazt, ami már elmúlt, ami már csak kolonc, azt hagyd magad mögött, engedd meg magadnak, hogy ne hurcold tovább. Hidd el, igazi megkönnyebbülés lesz megszabadulni ezektől, még akkor is, ha még nem látod át teljesen az új életedet, melyek e megszokott, de már nem inspiráló dolgoktól megszabadulva várnak rád. Néha érdemes kockáztatni és kikukkantani a megszokásainkból…

Hölgy holdsarlóval

Hölgy holdsarlóval (Fotó: Getty Images)

SZOMBAT – május 20.

A Hold: nő
Jegy: Ikrek

Remek nap ez arra, hogy társadalmi életet élj, hogy találkozz barátaiddal és legyen időtök mindent alaposan megbeszélni. Azért ne csak beszélj, hanem hallgasd is figyelmesen, amit a többiek mondanak. Lehet, hogy némely pontban ütközik véleményetek, de most itt lehet az alkalom, hogy közös nevezőre jussatok és együtt építkezzetek tovább.

VASÁRNAP – május 21.

A Hold: nő
Jegy: Ikrek

A mai nap sem az elvonulásról és a magányról szól, bátran menj emberek közé, örüljetek egymás társaságának, ez a felhőtlen kikapcsolódás ideje. Ha végre elállt az eső, érdemes kiadós sétát tenni a szabadban és alaposan átszellőztetni a tüdődet. A lakásról se feledkezz meg, a legrejtettebb zugokba is engedd be a friss, éltető levegőt!

HÉTFŐ – május 22.

A Hold: nő
Jegy: Ikrek, 05:29-től Rák

Óvakodj a túlérzékenységtől, mert még ha ez nem is jellemző rád, ma mégis az átlagosnál mimózább lehetsz. Használd inkább ennek a jó oldalát, igyekezz ráhangolódni az emberekre, hátha így jobban megértitek egymást és elkerülitek a konfliktust. Ma nagyban hozzá tudsz járulni a jó hangulat kialakulásához és ezzel megmentheted, illetve elősegítheted a családi békét.

KEDD – május 23.

A Hold: nő
Jegy: Rák

Ne feledd el ma meglocsolni a növényeidet. A szobanövényeidet némi tápoldattal is kényeztetheted, most jobban beépülnek a hatóanyagok. Óvakodj azoktól a heves érzésektől, melyek kibillentenének egyensúlyi állapotodból, kár lenne ezekkel elrontanod az egész napodat. Veszélyes lehet, ha a stressz a gyomrodra húzódik, ezért őrizd meg nyugalmadat és belső derűdet!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top