nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek és a szakítás

Csillagjegyek, akik pillanatok alatt továbbállnak

Ezek a csillagjegy szinte gondolkodás nélkül szakítanak veled, ha úgy érzik, jobb lehetőség nyílt előttük. Szóval vigyázz velük.

Ikrek

Az Ikrek nagyon is pontosan tudja, mit akar… – legalábbis addig, amíg meg nem gondolja magát. Ő is hajlamos hirtelen döntésekre, és gyakran a legváratlanabb pillanatban változtat. Vele könnyen megesik, hogy párjával az egyik napon még fülig szerelmesen a jövőt tervezgeti, a következőn pedig már valaki más ébreszti fel a figyelmét.

Szűz

A maximalista Szűz is pontosan tudja, mit akar és mit vár el a párkapcsolatban. Az első jelre reagál, ami a boldogsága útjába állhat. Pillanatok alatt továbbáll, ha úgy érzi, párja nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. Amikor új és a tökéletesre emlékeztető lehetőség csillan meg előtte, ő sem gondolkodik, hogy maradjon vagy továbblépjen.

Csillagjegyek, akik hamar továbbállnak

(Fotó: Getty Images)

Skorpió

A párkapcsolat elején fellobbanó szenvedély könnyen kihunyhat a Skorpióból, amikor valami nem az elképzelése szerint történik. Akkor is gyorsan menekülőre fogja, amikor társa rájön, mi rejtőzik a lelke mélyén. A Skorpió hajlamos elrejteni a valódi érzéseit, ezért sebezhetőnek érzi magát, amikor többet tud róla a párja, mint szeretné. Ilyenkor pedig inkább szakít, és új szerelmet keres magának.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top