nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akik bolhából elefántot csinálnak

Csillagjegyek, akik bolhából elefántot csinálnak

Miért drámázzák túl kapcsolataikat? A horoszkópból kiderülnek a részletek.

Ikrek

Aligha gondolná bárki is az Ikrekről, hogy mennyire hajlamos a drámázásra. Időnként kiszámíthatatlan, és túlzottan sokat is beszél, nem mellesleg művészien avatkozik bele mások dolgába. Itt-ott elereszthet némi megjegyzést, amivel napvilágra hozza a lappangó feszültségeket, s máris kész a dráma. Amikor túl nyugis az élete, tesz róla, hogy mindenki csak rá figyeljen. Gonoszságból tenné? Szó sincs róla. Szántszándékkal? Valószínűleg nem. Egyszerűen csak kell neki a feszültség, a változás, a szórakozás.

Drámázó csillagjegyek

(Fotó: Getty Images)

Rák

A Rák egyáltalán nem képes magába fojtani az érzelmeit. Roppant érzékeny, semmit sem tud könnyedén venni, így ha bármilyen sérelem éri, biztosan felfújja a dolgot, akár a lufit. Ismert a szinte követhetetlen hangulatváltozásáról, ő az egyik percben nevet, a másikban meg olyan dührohamot kaphat, amire nem is számítottál. Érzékenysége miatt hajlamos olyasmit is magára venni, ami a valóságban meg sem történt. Az biztos, hogy ő az egyik legdrámaibb csillagjegy.

Oroszlán

Az Oroszlán számára színház az egész világ… és az előadás sztárja persze ő saját maga. Nem számít mit csinál, imádja a drámai belépőt. Ha csak a piacon járkál, ő még ezt sem tudja úgy megejteni, hogy ne hívná fel magára mindenki figyelmét. Ha az esküvőn köszöntőt mond, olyan lenyűgözően adja elő, amivel szinte ellopja a show-t az ifjú pár elől. Mi a helyzet akkor, amikor kikel magából? Ha egyszerűen szeretnénk fogalmazni, az évtized eseménye lesz belőle…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top