nlc.hu
Horoszkóp

Akaratos csillagjegyek

Csillagjegyek, akik nem ismerik a kompromisszumot

Végtelenül erős akaratú, bátor, kockázatot vállaló, de kifejezetten konok csillagjegyek ők!

Oroszlán

Az Oroszlán szenvedélyes csillagjegy, aki 10 körömmel ragaszkodik a tervéhez. Makacs természete miatt képes új dolgokat, új területeket felfedezni, és megtörni a sztereotípiákat, hiszen a végletekig kitartó. De ez a viselkedés gyakran arra sarkallhatja, hogy ragaszkodjon egy bizonyos mintához, amitől csak nagyon nehezen tud eltérni.

Konok csillagjegyek

Fotó: Getty Images

Skorpió

A Skorpió kifejezetten intenzíven éli meg az érzelmeit, és akadályt nem ismerve menetel a céljai felé. Ez a csillagjegy igazán elkötelezett és fáradhatatlanul dolgozik a céljai eléréséért, de mindennek az a hátulütője, hogy nem képes a változásra akkor sem, amikor már nagy szükség lenne rá. Emiatt pedig megrekedhet egy egészségtelen kapcsolatban és egy rossz munkahelyen is.

Kos

A tüzes, merész és bátor Kost a szenvedélyessége, lelkesedése miatt szeretjük. Az indulatait nehezen kordában tartó csillagjegy azonban kifejezetten makacs, és ha azt érzékeli, hogy bárki megpróbálja megakadályozni a tervei megvalósításában, jobb, ha a másik felkészül az ütközetre. A Kos biztosan nem fog meghátrálni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top