nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akik rengeteget alszanak

Csillagjegyek, akik rengeteget alszanak

Ezek a csillagjegyek szeretnek aludni, és igénylik is a pihenést.

Rák

Sok minden kibillent az érzelmi egyensúlyból. Ha a Rákok nem alszanak eleget, akkor hamar megvan a baj: hisztisek, kiállhatatlanok. Napi 8 óra pihentető alvásra minimum szükséged van, gondoskodj, hogy jusson rá idő! Ha hétvégén tovább is húzhatod a lóbőrt, használd ki. De ha harapósan ébredsz, ne a világra fogd a gondjaidat!

Csillagjegyek és a pihentető alvás

(Fotó: Getty Images)

Szűz

Mindenkinél több alvásra van szüksége, ami 8-9 órát jelent. Nem is csoda: megfeszült tempóban dolgozol, figyelsz, ehhez fel kell töltődj, és az agyadnak is fel kell dolgoznia a rengeteg információt. Korán szeretsz ágyba bújni, de hogy minden rendben legyen, lefekvés előtt azért gondold át, mi minden történt aznap, és mi minden vár másnap.

Skorpió

A kiadós alvás után ébredni számodra újjászületés. Nem mindig alszol sokat, bár neked is a napi 7-8 óra lenne ideális, de heti egyszer pótold! Tudjuk, hogy egyedül tudsz igazán jót aludni, de talán a párodnak is belefér, hogy kimenőt adjon – a vendégszobába. Ismeri a titokzatos szokásaidat, eggyel több, főleg egy kipihent Skorpió érdekében: belefér!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top