nlc.hu
Horoszkóp
Férfi csillagjegyek, akik belehalnak a szakításba

Férfi csillagjegyek, akik belehalnak a szakításba

Férfiak, akiket nagyon megvisel a szakítás, és sokáig is tart, mire összeszedik magukat.

Rák

Akkor érzi magát teljesnek, ha párkapcsolatban él, így neki a szakítás egyenlő a megsemmisüléssel. Újra kell építenie magát, egészen az alapoktól, úgy érzi, belerokkan a fájdalomba. Néhány jobb nap után megpróbál kapcsolatba lépni az exével, de az ismét csak visszarántja őt a múltba. Barátai családja támogatásával tud továbblépni, de rengeteg türelem és idő kell hozzá.

Férfi csillagjegyek és az összetört szív

Fotó: Getty Images

Skorpió

Teljesen feladja önmagát a szerelemben, számára a biztonság szűnik meg, amikor elveszíti kedvesét. Becsapva, megbántva érzi magát, és őrült módon bizonygatja magának: ő ennél sokkal jobbat érdemel. A fájdalom és bosszúvágy váltja egymást esetében, mindenféle terveket sző, hogyan keseríti meg exe életét. Ettől persze csak rosszul érzi magát.

Halak

Amikor elhagyják, teljes kudarcként éli meg. Teljes odaadással szeret, és ilyenkor az egész világa összeomlik. Próbál az álomvilágba menekülni, de ez sem segít. Hatalmas kreatív és szexuális energiák tombolnak benne, szinte megfojtják belülről. Szerencsés, ha alkotásban, vagy bármi hasznosban tudja kiélni, mert önrombolásba kezdhet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top