nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akiknek nincs ellenére a tanulás

Csillagjegyek, akiknek nincs ellenére a tanulás

Ők azok, akik soha nem akarják abbahagyni a tanulást.

Kos

A Kosok mindig keresik a kihívásokat, és a tanulást is egyfajta kihívásként fogják fel. Szeretik bővíteni a tudásukat. Egyáltalán nem félnek a számonkérésektől, vizsgáktól, sőt, ezek doppingolják őket igazán. Gyakran túl is teljesítik azt, ami egyébként szükséges vagy kötelező lenne. Igazi mintadiákok, akik képesek idősebb korban is újra és újra iskolapadba ülni.

Csillagjegyek és a tanulás

Fotó: Depositphotos.com

Skorpió

A Skorpióknak szenvedélyük a tanulás és közvetlen segítség nélkül is könnyedén boldogulnak vele. Akár teljesen önállóan is képesek elsajátítani bizonyos ismereteket, mert óriási a szorgalmuk és a tudásvágyuk. Ha rákattannak egy témára, nincs szükségük különösebb külső impulzusokra ahhoz, hogy hosszabb távon is megőrizzék iránta a lelkesedésüket.

Szűz

A Szüzek alapból nagyon kíváncsiak, nagyon intelligensek, szeretnek kutatni és elemezni, mindemellett ráadásul született maximalisták is. A diákéveiket a lehető leghosszabb ideig elnyújtják, de nem azért, mert lassan vagy nehézkesen haladnának a tanulással, hanem azért, mert egész egyszerűen kiválóan érzik magukat az iskolapadban és a lehető legalaposabban meg akarják ismerni az adott témát vagy szakterületet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top