Horoszkóp

Ennyire szeretik, szerették – vagy nem – a sulit a csillagjegyek

Milyen diák vagy, illetve voltál valójában? Milyen erősségeid, és milyen gyengeségeid vannak? Mi az, amiben sziporkázol, és mi az, amiben érdemes fejlődnöd? Te voltál az eminens, vagy ellenkezőleg, nem különösebben érdekelt a suli? A horoszkóp ezt is elárulja.

Kos

iskola teljesítmény kos horoszkópMinél erősebb benne a tűz, annál többre vágyik. A Kos pontosan tudja, miként kell megállíthatatlanná válni… Neki minden esélye megvan arra, hogy az osztály élére kerüljön, mind az osztályzatok, minden más tekintetben. A siker gondolata újabb és újabb munkára, még több energiája ösztönzi, így neki lehetősége van, hogy a suli végére számos díjat besöpörjön.

Bika

iskola teljesítmény bika horoszkópA Bika nagyon is tisztában van az osztályzatok fontosságával, ám nem hagyja, hogy ezek a „száraz tények” uralják az életét. Az is igaz, hogy neki nem okoz gondot, ha még egy órával többet kell a tankönyvek felett görnyedni. A leckéket, és az egyéb szorgalmi feladatokat mindig időre megcsinálja. Vizsgaidőszakban könnyedén nemet mond a barátok meghívásaira. Neki első a kötelesség, még ha nem is nyújt átlag felettit a suliban.

Ikrek

iskola teljesítmény ikrek horoszkópAz Ikreknek nem igazán fűlik a foga, hogy a másoktól kapott feladatokat megcsinálja. Pontosabban, ő azt készíti el, amihez kedve van. Annak ellenére, hogy nagyon szeret olvasni és tanulni, a kötelező jellegű feladatok meglehetősen fárasztják. Az iskolát nagyon szeretné, ha sokkal több szabadságot, önállóságot kaphatna. Egyedül azok a témák izgatják, amelyek a jövője szempontjából fontosak, a többit megpróbálja „túlélni”.

iskola horoszkóp suli csillagjegyek

Mennyire érdekelt a suli? (iStock)

Rák

iskola teljesítmény rák horoszkópIlyen tanulóról álmodoznak a tanárok, mint amilyen a Rák. Az órákon csöndben ül, figyelmesen hallgatja az előadást, a feladatokat elvégzi, s bár csak akkor szólal meg az órán, ha őt kérdezik, a válasza minden esetben helyes. Örömmel jön iskolába, teljesítménye átlagosnak tekinthető.

Oroszlán

iskola teljesítmény oroszlán horoszkópAz Oroszlán minden buli lelkének számít, így ő az osztály központi alakja, amelyhez erősen ragaszkodik is. Az iskola számára sokkal többet jelent, mint csupán helyet, ahol tanulni lehet. Neki a suli olyan intézmény, ahol számtalan tapasztalatot megoszthat a többiekkel és ő is inspirálódhat. Jól teljesít az iskolában, ám könnyen elunhatja magát egy-egy tantárgyból.

Szűz

iskola teljesítmény szűz horoszkópAz egyetem éltanulói A Szűz jegyből kerülnek ki. Ő azt vallja, az egyik eredmény vezet a következőhöz. S bár könnyedén veszi az életet, a kihívásokat, erősen ragaszkodik a napirendhez. Változhat a viselkedése, a hangulata, ám érzelmei az osztályzataiban egyáltalán nem látszanak. Jellemzően egy-két tantárgyat szeret nagyon, amelyben kimagaslót nyújt.

Mérleg

iskola teljesítmény mérleg horoszkópA Mérleg egyszerre több dologra is képes összpontosítani. Ő valójában százféle elfoglaltságba ássa bele magát, ám a leckékkel ennek ellenére mindig időre elkészül, méghozzá kiválóan. Több tantárgy is érdekli őt, s igyekszik a legjobb jegyeket szerezni a tanulmányai során. Ő is maximalista típus, és nem nagyon éri be kevesebbel.

Skorpió

iskola teljesítmény skorpió horoszkópŐ a titkos ász… A Skorpió azon sopánkodik, hogy megbukik, majd a legjobb jegyet zsebeli be, aztán arról panaszkodik, hogy nem volt ideje felkészülni, ám minden leckéje hibátlan. Mindez a stratégiája része, hiszen miért is kellene a versenytársaknak tudniuk minden lépéséről? Sikeres, célorientált, és hajtja a versenyszellem. Így nem csoda, ha ő is a tanárok egyik kedvence.

Nyilas

iskola teljesítmény nyilas horoszkópA Nyilast nem csupán a teljesítmény hajtja, hanem a kaland, a szórakozás is része a mindennapjainak. Fontos számára a jó osztályzat, s bár lehet, hogy szükség esetére puskát gyárt, képes éjszakákon át tanulni, hogy minél jobb eredményt érjen el. Gyorsan tanul, a leckéi ugyan nem igazán pontosak, néhány hiányzást is megenged magának, ám a vizsgákon ő is a jók közé tartozik.

iskola teljesítmény csillagjegyek horoszkóp

Így teljesítenek/teljesítettek a suliban a csillagjegyek (iStock)

Bak

iskola teljesítmény bak horoszkópMiért olyan komoly? Mindennap iskola. Mindennap tanulás. Mindennap szórakozás. Egészséges test és lélek. Ezek jellemzik a Bak életfilozófiáját. Szívesen és jól tanul, rendre a legjobb jegyeket szerzi. Kisgyerekkora óra az a cél lebeg a szeme előtt, hogy felnőttkorban sikert sikerre halmozzon. Nem véletlen, hogy ő is a tanárok egyik kedvence.

Vízöntő

iskola teljesítmény vízöntő horoszkópLehet, hogy fizikailag az osztályteremben ül, ám lélekben valószínűleg teljesen más helyen jár. A Vízöntő diákra alighanem ez a megállapítás illik a legjobban. Ennek ellenére kiváló osztályzatokat gyűjt be, s ezért nagyon csodálják őt a tanárai is. Valójában nem annyira véletlen ez, hiszen hihetetlen intelligenciával született.

Halak

iskola teljesítmény halak horoszkópA Halak leghatásosabb fegyvere az elméje, bár időnként mégis az érzelmei irányítják a gondolatait. Ha ötöst kap a dolgozatára, úgy véli, a jó osztályzatot a tanárának köszönheti, mert túl könnyű volt a feladat, vagy egyszerűen csak szerencséje volt. Ám rossz jegy esetén átkozza magát, hogy nem volt eléggé hatékony. Hagyja, hogy az érzelmei vegyék át az irányítást. Pedig az osztályzatok mindig csak azt tükrözik, mennyit tanult.

(via bold sky)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top