nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akik a lelki fájdalmat nem bírják

Csillagjegyek, akik a lelki fájdalmat nem bírják

Nekik nagyon alacsony az ingerküszöbük. Nehezen viselik a lelki fájdalmakat.

Rák

A másik problémája az én problémám is –  ez a Rákok jelmondata. Szinte mindig mások ügyes-bajos dolgain aggódnak, állandóan a mások ügye foglalkoztatja őket. Mivel a Rákok érzelmesek, és rendszerint nagyon empatikusak, ezért a legmélyebb titkok tudói, de a történeteket nemcsak távolról figyelik, hallgatják, hanem be is vonódnak, és magukévá teszik a problémákat. Ez pedig az egyébként is érzékeny lelkű Rákoknak nem tesz jót. Ezen javítani kell, Kedves Rákok, hiszen más problémája nem a ti problémátok!

Csillagjegyek és a lelki fájdalom

Fotó: depositphotos.com

Vízöntő

Bár a Vízöntő csillagjegy alapvetően vidám természetű, belül folyamatosan problémák tömege kering a fejében. Olyan gondok aggasztják, hogy néha rendesen pihenni sem tudnak tőlük. A szorongás sem áll távol tőle, sőt: mivel sok olyan dolog miatt is aggódik, amire nincs ráhatása, csak tovább rontja a helyzetét. Meg kell tanulniuk megkülönböztetni és elfogadni, hogy mi az, amin változtathatnak, és mi az, amin nem!

Szűz

A Szűz csillagjegyűek számára fontos, hogy a legcsodásabb barátok legyenek, a legjobb szeretők és úgy általában, minden területen kitűnjenek a többiek közül. Ha pedig ez nem sikerül, önmarcangolásba kezdenek. Meg kell tanulnotok pihenni és lazítani.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top