nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akiket nem egyszerű megfejteni

Csillagjegyek, akiket nem egyszerű megfejteni

Ezeken a csillagjegyeken nem egyszerű kiigazodni.

Halak

A Halak az egyik legtitokzatosabb csillagjegy. Ő még saját magán is alig igazodik ki, akkor a környezetének mennyire nehéz! Ezzel a tudattal talán könnyebb megérteni, hogy ő saját maga számára is igen gyakran meglepően, vagy kiszámíthatatlanul cselekszik.

Csillagjegyek és a titokzatosság

Fotó: Unsplash

Szűz

A Szűz látszólag nyitottnak tűnik, ami azonban nem jelenti, hogy mindent megmutatna magától. Sőt. Sokszor olyan mély érzelmeket rejt magában, amit nem is gondolna senki sem róla. Sokak számára az igazi személyisége, könnyen lehet, örökre ismeretlen marad. Nem tárulkozik ki olyan gyakran és olyan könnyedén.

Bak

A Bak szinte folyamatos rettegésben él, félelme tárgya pedig: a kudarc. Pontosan ezért sosem adja a többiek tudtára, mire készül, nehogy megelőzzék, vagy utólag szégyenben maradjon, mert nem ért célba. Sokan félre is értik emiatt a viselkedését. A Bak nagyon nem kommunikál nyitottan, és világosan, ezért furcsa lehet másoknak.

Skorpió

A Skorpió kétséget kizáróan a legtitokzatosabb csillagjegy. Körülbelül 90 százalékban megfigyel, és 10 százalékban tárulkozik ki a többiek előtt. A tekintete ugyan gyakran árulkodik, de a zárkózottsága és a folyamatos kísérletezőkedve igencsak megnehezíti, hogy bárki is kiigazodjon rajta. Titokzatos, zárt és igazi megfigyelő.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top