Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek mindenkinél titokzatosabbak

Ha rájössz, mi rejlik ezeknek a csillagjegyeknek a titokzatossága mögött, már nem is tűnnek annyira ijesztőnek! Sokan közülük nem is szándékosan vesznek fel álarcot, hanem valamitől félnek, vagy nehezen engednek fel. Vajon te is a legtitokzatosabb csillagjegyek között vagy?

A Skorpió

A Skorpió folyamatosan új élményeket gyűjt, új tapasztalatokkal gazdagodik, más arcát mutatja, ezért sem egyszerű kiismerni őt. Amikor legutóbb találkoztál vele, még lehet, hogy teljesen másképp viselkedett, aztán a következő alkalommal képtelen vagy kiigazodni rajta. Olyan, mint a kaméleon, szinte mindig más színben tündököl. 

A Szűz

A viccelődő és mindig mosolygós Szűz csillagjegyet valójában nagyon könnyű félreismerni, hiszen ő kívülről tűnik ilyennek. Viselkedése, a jókedve valójában csak álca, mert nem szeretné, ha bárki is gyengének, sebezhetőnek látná, ezért mélyen magába rejti a valódi érzéseit, ezért sokan sosem ismerik meg őt igazán.

titokzatos zárkózott csillagjegyek horoszkóp

Ezek a csillagjegyek mindenkinél titokzatosabbak (iStockphoto)

A Bak

A Bak jegyről általában a szöges ellenkezőjét feltételezik, mint ami a valóság. Erről azonban leginkább ő tehet. Mivel rettenetesen fél a kudarcoktól, inkább álarcot visel, szerepet játszik, sokkal határozottabbnak mutatja magát, mint amilyen valójában. Az álarcot inkább csak akkor veszi le, amikor sikerre nem vitte a terveit.

A Vízöntő

A Vízöntő nem a legbeszédesebb csillagjegy, hajlamos lehet magába zárkózni a problémáival együtt. Kifelé ő is nagyon vidám és önfeledt. Távolságtartását sokan félreértik és hidegségnek, arroganciának vélik. Amikor meg meri mutatni a valódi arcát, már ő sem tűnik annyira elérhetetlennek és titokzatosnak.

A Halak

A Halak valójában önmaga számára is épp akkora rejtély, mint a környezetének. A Skorpió mellett ő a másik csillagjegy, aki nagyon félti a lelkét, ezért ő is csak nagyon keveset árul el magáról. Az ő távolságtartását is sokan titokzatosnak, megfejthetetlennek tartják. Ami biztos, sokszor ő maga sem tudja, mit miért tesz.

boldsky

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top