nlc.hu
Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek nem túl adakozóak

Ezek a csillagjegyek nem túl adakozóak

Ezek a csillagjegyek egyáltalán nem szeretnek adakozni, nem nagyvonalúak.

Szűz

A Szűz nemcsak a saját kiadásainak szab határt, de mások költekezési szokásait is kritizálja. Ha azt látja, hogy a környezetében valaki nagyobb kiadást tervez, tanácsokkal látja el. Igyekszik példát mutatni, hogy előrelátóan és megfontoltan lehet kevesebb pénzért is minőséget vásárolni. Egyáltalán nem szeret, és nem is adakozik, minden fillérnek megvan a helye a Szűz háza táján.

Csillagjegyek és a garasosság

Fotó: Unsplash

Bak

Pénzügyi kérdésekben a Bak nem ismer könyörületet. Ő képes a nap 24 órájában a pénzről beszélni. Az élete két dolog körül forog: a pénzét biztonságban szeretné tudni, és látni akarja a folyamatos gyarapodását. Ha mégis ajándékot kell vásárolnia valakinek, igyekszik minimalizálni a költséget. Az, hogy adakozzon, a Baknál szóba sem jöhet. Mindig csak a saját érdekeit tartja szem előtt.

Bika

A Bikának nincs ellenére, ha bárki is meghívja őt egy italra, kifizeti az ebédjét, vagy minden jóval elhalmozza a randin. Valójában jobban szereti, ha őt hívják meg, mint amikor neki kell kinyitnia a pénztárcáját. Nem is nagyon jellemző, amikor a Bika hív meg valakit. Nagyon a fogához veri a garast. Ha adakozásról van szó, akkor mindig kitérő választ ad, de sosem segít.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top