nlc.hu
Horoszkóp
Csillagjegyek, akiknek szerelmet hoz az advent

Csillagjegyek, akiknek szerelmet hoz az advent

Nekik szó szerint a karácsonyfa alá érkezik a szerelem.

Rák

Magad mögött hagyod mindazt, ami hátráltatott az igaz szerelem megtapasztalásában. Mivel ezeket a korlátokat legyőzöd, újra képes leszel nyitni, és bár magad is elcsodálkozol, de roppant gyorsan rád talál a szerelem. Nyiss, ismerkedj, hiszen rég voltál boldog, most az év vége megadja neked ezt a lehetőséget.  Képes leszel végre megbocsátani, és ezáltal közelebb kerülsz több szerettedhez is, mint valaha. Igazi megnyugvást hoz az év vége.

Csillagjegyek és az adventi szerelem

Fotó: Getty Images

Skorpió

Mindig nehezedre esett kapcsolódni a romantikus kapcsolataid során. Alig-alig nyíltál meg őszintén, vagy egyáltalán nem sikerült. Most olyan mélységekkel találod szembe magad, ami elsőre ijesztő is lehet! Ha sikerül helyén kezelned a kitárulkozást, minden emberi kapcsolatodban profitálni fogsz belőle. Adj még egy esélyt magadnak és másoknak is.

Nyilas

Most még többet kaphatsz, ha te is adsz! Mintha kicseréltek volna. Nyitott vagy a világra, lezártál minden rosszat, ami a múltban történt. Végre úgy érzed, képes vagy nyitni. Természetesen vannak ellenérzéseid, de ezt a nyitást az univerzum meghálálja: olyan emberrel találkozol, aki meghatározhatja még a következő éved is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top