Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp 2019. november 30-december 1. – Sok mindent hoz az első adventi hétvége

Meglehetősen mozgalmasnak tűnik november utolsó és december első napja. Az első adventi hétvégén számtalan feladat vár a csillagjegyekre. No meg szerelem és közös programok. Mi mindent jelez a horoszkóp a szerelemben, a párkapcsolatokban?

Vajon mit jeleznek a bolygók a szerelemben advent első hétvégéjére? Úgy tűnik, igen eltérő napokat. Míg a szombat a munkáról, a fegyelemről szól majd, a vasárnap már valódi egyetértést, szerelmet sejtet. S hogy mivel töltsétek a hétvégét, hogy a lehető legnagyszerűbben alakuljon? A horoszkóp ezúttal is használható javaslatokat ad.

A párodnak írt üzenetet is érdemes elolvasnod, sejtheted belőle, hogy ő vajon mire vágyik most a leginkább, és hogyan hatnak rá a bolygók energiái. Nem mellesleg azt is tudhatod, hogyan reagálj a várható helyzetekre. Sok vitát, félreértést elkerülhetsz ezzel a fontos információval. Mit tehetsz a szerelemért, a párkapcsolatért? Megtudhatod a legújabb hétvégi szerelmi horoszkópból.

Kos

Kos jegyűként szombaton kötelességednek érzed, hogy a párodat folyton azzal a kérdéssel nyaggasd, mi legyen mostantól. Ő még a mai napot sem látja, nem hogy előre tervezzen. Ebből óriási vita kerekedhet, ha nem hagyod abba a kérdezgetést. A vasárnap jóval békésebbnek látszik. Ekkor már könnyebb egyeztetnetek…

Bika

Bika jegyűként neked az égvilágon semmi bajod nincs, ám a szerelmed valamin rendesen felhúzza magát. Valójában szeretné elérni, hogy vele méltatlankodj. Amennyiben nem vagy hajlandó erre, rád is megharagszik. Valahogy meg kéne előznöd a sértődést. Érezz vele együtt, majd ügyesen tereld el a figyelmét!

Ikrek

Ikrek jegyűként szombaton szokatlan aggodalom uralkodhat el rajtad. Kérd meg a szerelmedet, hogy segítsen megnyugodni! Mondd el neki előre, nem arra van szükséged, hogy legyintsen, hanem arra, hogy meggyőzzön, minden a legnagyobb rendben van köztetek. Vasárnap sokkal jobb színben látsz mindent.

Rák

Rák jegyűként valósággal nem lehet bírni veled ezen a hétvégén. A szerelem lobog benned. A kedvesed ennek az igazi nyertese, mert minden létező módon kényezteted. Ne fogd vissza magad, fontos, hogy érezze, érezhesse, mennyire rajongsz érte. Vasárnap indul advent, ami még szentimentálisabb hangulatot hoz nektek….

Oroszlán

Oroszlán jegyűként szombaton még tele lesz a fejed a heti történésekkel. Vedd észre, amikor beszél hozzád a szerelmed, és te nem reagálsz rá. Jogosan sértődik meg, ha nem figyelsz rá. Fordított esetben te milyen nagy balhét szoktál csinálni… Vasárnap kicsit javul a helyzet, a hangulat és a harmónia is visszatér közétek.

Szűz

Szűz jegyűként szombaton senki nem tudja kedvedet szegni. Remélhetőleg a jókedved átragad a párodra is. Sokat tehetsz érte, hogy magaddal emeld őt is. Vasárnap kell az első gyertyát meggyújtani az adventi koszorún. Készíthettek közösen koszorút, adventi naptárat. Használhattok vicces alapanyagokat hozzá. Imádni fogjátok…

Sok mindent hoz az első adventi hétvége a csillagjegyeknek (iStock)

Mérleg

Mérleg jegyűként muszáj az otthonodat rendbe szedned a közelgő ünnepek előtt. De nem kell mindkét napot beáldoznod, szombaton takaríthatsz, vasárnap kapcsolódj ki! Ebben partner lesz a párod, de az egész hétvégés suvickolásban tuti, hogy nem. Ennek tudatában szervezd a teendőidet, és mindketten elégedettek lesztek.

Skorpió

Skorpió jegyűként attól, hogy elfáradtál a héten, még nem kell begubóznod. Főleg, ha a szerelmednek ezen a hétvégén mehetnéke lesz. Egyezzetek meg abban, hogy melyik nap lustálkodtok, és melyik nap mentek csavarogni. Nyitnak a karácsonyi vásárok, ihatnátok forralt bort, puncsot.

Nyilas

Nyilas jegyűként jól tudod, hogy vasárnap kezdődik a december és egyidejűleg az advent is. Ennél jobb ürügy nem is kell, hogy előállj valami ötlettel. Lehet ez kirándulás, utazás, szórakozás, koncert, karácsonyi vásár. Jót tenne a kapcsolatotoknak az együttlét. Nem szabad ellaposodnia annak, ami annyira lelkesen, szenvedélyesen indult…

Bak

Bak jegyűként nem baj, ha szombaton kicsit érzékeny leszel. Legalább rájössz, hogy igenis vannak érzéseid. Csak ne vidd túlzásba! Meséld el a szerelmednek, mi történt veled, de ne lovagolj ezen egész hétvégén. Ha nincs ötleted, kérdezd meg, hova menjetek, mivel töltsétek advent első hétvégéjét.

Vízöntő

Vízöntő jegyűként nagyon kell vigyáznod az egészségedre. Nem kellene az ünnepek előtt lebetegedned. Vond be a kedvesedet! Találjatok ki együtt egészséges ételeket, programokat! Mehettek masszőrhöz, szaunába. Mindegy, mit csináltok, csak legyen közös programotok az első adventi hétvégére.

Halak

Halak jegyűként nagyon vigyázz az alkohollal ezen a hétvégén. Most kevésbé fogod bírni, mint máskor. Hiába eszel zsíros ételeket, az alkohol felszívódásának inkább a lelki állapothoz van köze. Ihatsz, de csak kevesebbet. A párod sem szereti, amikor kótyagos vagy. Neki is, és neked is jobb, ha figyelsz…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top