Horoszkóp

Napi horoszkóp 2019. december 15. – Ragyogó vasárnap

Advent harmadik vasárnapja ismét csodaszép lehet a horoszkóp szerint. Szerencsés, sikeres, boldog és ragyogó. Kell ennél több mára?

Kos

Vasárnap sokkal jobb a hangulatod, mint az elmúlt napokban. Energikusnak érzed magad, ezért jól is teszed, ha kimozdulsz otthonról. Voltál már adventi vásárban az idén? Bármi is a válasz, érdemes ma délután, este körbenézned, forró csokit, forralt bort innod. Vásárolgathatnál is.

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika

Szíved szerint lustálkodnál egész nap, de a párod olyan magas fordulatszámon pörög, hogy követni sem tudod. Ha nem tartasz vele, biztosan megbántódik, és fuccs a csodaszép vasárnapnak. Vagy mondd el neki, hogy te most pihenésre vágysz, vagy szedd össze magad, és csináljatok közös programot. Utóbbi lenne az okosabb választás.

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek

Vasárnap találkozhatsz a barátokkal, de a pároddal is csinálhattok természetesen közös programot. A lényeg, hogy ma mozdulj ki a négy fal közül. Az időjárás sem lehet indok, hogy otthon maradj. Valójában te is vágysz a társaságra, annak ellenére is, hogy csomó feladatod van otthon. Van még időd megcsinálni ezeket karácsonyig…

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák

Kicsit pánikba esel a pénz miatt vasárnap. Mielőtt nagyon megijednél, érdemes alapos költségvetést készítened. Mennyi pénzt költöttél eddig, és mennyi kiadás várható még? Legyél következetes, és akkor nem lesz baj. Szerencsére nem állsz olyan rosszul, mint elsőre gondolod…

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán

Vasárnap visszatér a jó kedved, amit még néhány vitatkozós kedvű ember sem ronthat el. Magabiztos és ellenállhatatlan vagy, ezért ma az történik, amit te szeretnél. A környezeted is elfogadja és követi a javaslataidat, szóval, találd ki te a vasárnapi programot. Bármihez is van ma kedved, mindenki más örömmel csatlakozik hozzád.

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz

Vasárnap készülődhetnél a karácsonyra. Ha már megvetted az ajándékokat, szépen becsomagolhatod valamennyit, de szuper ötlet, ha mézeskalácsot, bejglit sütsz. Érdemes dupla adagot készítened, mert olyan finomra sikerül, hogy a fele biztosan egy-két nap alatt elfogy… A többit meg félreteheted az ünnepekre.

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

Nagyon szép nap lehet advent harmadik vasárnapja (iStock)

Mérleg

Számolj vele, hogy nagyon sokan vásárolnak még advent harmadik vasárnapján. Ha reggel időben indulsz, talán elkerülheted a nagyobb forgatagot, és gyorsan elintézhetsz mindent. Innentől fellélegezhetsz, és már csak az otthoni teendőkre kell figyelned. Persze, nem érdemes túlzottan sok energiát fordítani a karácsonyi előkészületekre sem. Csak annyit, amennyi jólesik a lelkednek.

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió

Nagyon kedvező lehetőségeket kínál neked a hét utolsó napja. Dönts el te, mivel töltöd advent harmadik vasárnapját. Ma nem tudsz rosszul választani. Persze, érdemesebb lenne a vásárlás helyett inkább közös családi programmal tölteni az időt. A tömeghez ma sem lenne elég türelmed.

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas

Vasárnap érdemes kimozdulni otthonról. Töltsd fel magad az utolsó munkahétre. Találkozhatsz a barátokkal, csinálhattok közös programokat, hiszen ma mindenkivel megtalálod a hangot. Kell neked most a beszélgetés, amire karácsony előtt már nem lesz lehetőséged. Élj az alkalommal, a többiek is örülni fognak neked.

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak

Egyre inkább eléri a szívedet, a lelkedet a karácsony hangulata. Nem véletlenül, hiszen ez már advent harmadik vasárnapja, vagyis alig több mint egy hét múlva már szenteste lesz. Ma kiválaszthatod a karácsonyfát, és persze a harmadik gyertyát is gyújtsd meg az adventi koszorún. Meg is jutalmazhatnád magad valami aprósággal…

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő

Mehetnéke lesz a párodnak, de eszedbe se jusson, hogy nem tartasz vele. Csináljatok bármilyen közös programot, a nagybevásárlást leszámítva. Legyen advent harmadik vasárnapja csak a kettőtöké, vagy ha gyerekeitek is vannak, őket is vigyétek magatokkal. Szólhatna a valódi szeretetről ez a nap.

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak

Nagyon meghitt hangulatba kerülsz ezüstvasárnapon. Szíved szerint már ma feldíszítenéd a karácsonyfát. Várj még vele legalább egy hetet, de süthetnétek a pároddal közösen valami finomat. Mézeskalácsot, gyömbéres karácsonyi kekszet, bejglit, vagy valami hasonló finomságot, ami megédesíti a napotokat…

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top