nlc.hu
Horoszkóp

A horoszkóp szerint ők a legszigorúbb anyukák

A horoszkóp szerint ők a legszigorúbb anyukák

Ők azok az anyukák, akik szorosan tartják a gyeplőt.

Szűz

Tisztában vagy vele, hogy túlzottan maximalista vagy. Ez a gyermeknevelésben is megmutatkozik, kínos lelkiismeretességedben. Szeretnéd, ha a gyereked jól teljesítene az iskolában és az élet minden területén. Ennek megfelelően szigorú rend szerint irányítod az életét, ami megnehezíti az ő életét, Gondold ezt át. Nézd azt, miben tud kiteljesedni a gyereked, ne a saját elvárásaid nyomd rá!

Csillagjegyek és az anyaság

Fotó: Getty Images

Bika

Aggodalmas szülő vagy, a legjobban az akaszt ki, ha a dolgok nem úgy mennek, ahogyan te elképzelted.  Mindenképpen szeretnéd a gyerekedet a saját hitrendszeredre és erkölcsi értékrendedre nevelni, függetlenül attól, hogy egy idő után kialakul a sajátjuk, és szembemennek a tiéddel. Vigyázz, mert ez egy idő után konfliktusokat szül majd.

Bak

Végletesen praktikus vagy, mindent a racionális oldaláról közelítesz meg. Néha kifejezetten érzéketlen tudsz lenni, pedig nem magyarázatra lenne szüksége a gyermekednek, hanem csak ölelésre, babusgatásra. Ez az a vonásod, ami miatt a legszigorúbb anyának tartanak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top